Lupta pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal devine din ce in ce mai interesanta, chiar daca pana acum nici Mircea Sandu si nici Gica Popescu nu si-au anuntat candidatura. In schimb, Ionut Lupescu, un alt component al "Generatiei de aur", a hotarat sa se lupte pentru presedintia FRF.

Saptamana trecuta, Gica Popescu a anuntat ca renunta la impresariat si se gandeste in continuare la sefia FRF. Nu putem spune daca iesirea din viata de impresar are vreo legatura cu candidatura la presedintia forului fotbalistic roman. Actualul conducator de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, nu a spus pana acum daca va candida sau nu.

Deocamdata avem un singur candidat anuntat - Ionut Lupescu. Va fi o lupta interesanta, in caz ca si ceilalti doi se vor hotari. Doi componenti ai "Generatiei de aur" contra actualului presedinte, care a fost acuzat in dese randuri de catre presa ca tine prea mult de scaunul sau.

Vladoiu il ataca pe Mircea Sandu

La o zi dupa ce Lupescu si-a anuntat candidatura, fostul international Ion Vladoiu a sarit la gatul lui Mircea Sandu. "Daca el spune ca nu mai candideaza, iar acum, dupa trei luni, vine si zice ca o sa candideze din nou, atunci Mircea Sandu este un om de nimic. Oricum ar fi, pentru mine personal este un om de nimic. Ce incredere sa ai, ce sa mai spui despre un astfel de om?", a spus Vladoiu, explicand ca, in cazul in care Mircea Sandu va candida, Ionut Lupescu si Gheorghe Popescu nu au nici o sansa la alegerile pentru presedintia FRF, programate in cadrul Adunarii Generale din luna decembrie. "Masina de vot de la Adunarea Generala va fi imposibil de invins. Sunt multi care au trait bine in ultimii 15 ani, pentru ca Mircea Sandu n-a deranjat pe nimeni in fotbalul romanesc. Marea majoritate a presedintilor de club au avut de castigat cu el presedinte, si au si in continuare. I-a ajutat cum a putut el mai bine".

Vladou: "Lupescu si Popescu au experienta"

Fostul international este de parere ca Mircea Sandu nu poate justifica sumele intrate in contul federatiei in timpul mandatului sau, ca urmare a performantelor realizate de echipa nationala a Romaniei. Mai mult, Vladoiu nu crede ca Lupescu sau Popescu ar face un lucru bun prin includerea lui Mircea Sandu in echipa, in cazul in care unul dintre ei va castiga alegerile. "Pai ce sa-i invete? Smecheriile pe care le-a facut el 15 ani? Ori razi tot, schimbi tot, ori de ce mai vrei sa fii acolo? Pai ce facem, ii imbogatim iar pe altii? N-avem destui milionari care acum, dupa 15 ani, inaugureaza si ei un hotel la Mogosoaia? Ce sa-i invete Mircea Sandu? Cum sa fenteze statul, cum sa nu plateasca nu stiu ce impozite, cum sa faca nu stiu ce smecherii? Sa-i lase sa faca treaba, ca au jucat atatia ani in strainatate, au experienta si pot schimba ceva in fotbalul romanesc", a comentat Vladoiu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.