Dupa finalul meciului Razvan Lucescu afisa mina unui om extrem de echilibrat, parca nici nu trecuse peste el uraganul golurilor dinamoviste. Dar a vorbit cu amaraciune despre esec: "Sint multe lucruri pe care nu pot sa mi le explic. Am pregatit meciul intr-un anumit mod, si cu totul altfel s-a intimplat din momentul in care am primit gol in minutul 3. Apoi, nu pot uita ca noi am avut trei ocazii mari si le-am ratat, in prima parte. Ei au marcat la toate fazele periculoase pe care le-au avut", a declarat antrenorul Rapidului.

Apoi a comentat si arbitrajul: "M-am uitat si acum la reluarea fazei in care a fost eliminat Constantin si nu am vazut nimic. Daca e eroare, trebuie sa spunem ca din sapte meciuri, in sase am fost dezavantajati". Intrebat daca se gindeste la demisie, Lucescu a fost ferm: "Nu se pune in acest moment problema sa renunt. Acum trebuie sa pregatim confruntarea cu Feyenoord si sa ridicam capul din pamint".

"Rapidistii au avut ghinion in prima repriza. Daca marcau la ocaziile lui Nae Constantin si Ilyes, altul ar fi fost deznodamintul partidei"
Dumitru Dragomir, presedinte LPF

"Jucam cel mai frumos fotbal si suntem cea mai in forma echipa. Imi pare rau pentru Razvan Lucescu, dar asa este in fotbal"
Florentin Petre

"N-am vrut sa ma razbun pe cei de la Rapid, dar ma simt bine ca i-am batut"
Florin Bratu

"Este greu sa stai pe margine, imi venea sa sar in teren sa ma bucur alaturi de colegii mei dupa goluri. Pentru succesele din ultima vreme este o singura explicatie: avem valoare"
Claudiu Niculescu

Andone ironizeaza Rapidul

Dupa meci, Ioan Andone fost felicitat de Ioan Becali si de Cristi Borcea, apoi i-a "intepat" pe giulesteni. "Ca antrenor m-au cam batut pina acum, dar ca fotbalist nu, pentru ca atunci cind eu jucam la Dinamo, Rapidul era prin Divizia B", a spus tehnicianul "ciinilor" la conferinta. El a dezvaluit si ce le-a spus elevilor sai la pauza: "Nu ma mai intereseaza scorul, ci sa aveti o posesie buna, sa ve pregatim pentru returul cu Everton".

Giulestenii consolati de Becali

Dupa finalul partidei, presedintele dinamovist Ioan Becali a traversat terenul spre vestiare, intr-un cor de huiduieli ale galeriei giulestene. Dupa ce a zabovit citeva minute in cabina echipei sale, Giovanni a mers la rapidisti. "Asta este, baieti, asta e fotbalul", le-a zis Becali, care a dat mina inculsiv cu Razvan Lucescu, in timp ce acesta din urma vorbea la telefon.

Copos a stat in galerie, dar a fost gonit de fani
Patronul giulestenilor, George Copos, a renuntat sa vada meciul de la tribuna oficiala a stadionului Dinamo si s-a ascuns in galeria Rapidului, alaturi de Rosa Giglio, mina lui dreapta de la grupul de firme Ana. Contestat de suporteri, care ii cereau sa plece din Giulesti, Copos a parasit stadionul din Stefan cel Mare inainte de final.

"Imi pare rau ca George Copos n-a venit sa stea la oficiala. A fost in galerie fiindca el este un om din popor si ii place sa stea cu masele"
Gigi Netoiu, actionar Dinamo

Probleme cu jandarmii

La finalul partidei, galeria Rapidului a trebuit sa paraseasca in pas alergator Peluza Sud a stadionului Dinamo. "Jandarmii ne-au pus sa alergam, ziceau ca se grabesc. Aceia dintre noi care nu puteau merge mai repede au luat niste bastoane pe spinare. Povestea aceasta se repeta meci de meci", s-a plins un suporter al giulestenilor. Legione Granata a mai fost implicata intr-un eveniment la finalul partidei, cind citiva fani ai visiniilor au aprins fumigene si au incercat sa dea foc scaunelor, iar pompierii au indreptat tunurile cu apa spre galerie.

Elicopterele erau pregatite

In cazul in care ploaia ar fi continuat ieri in Bucuresti, gazdele pregatisera doua elicopere care, zburind foarte aproape deasupra gazonului, ar fi uscat suprafata de joc inaintea partidei. Pentru ca terenul sa se prezinte in conditii cit mai bune, organizatorii au refacut drenajul chiar ieri, din acest motiv aparind si dungile de pe gazon, vizibile si in transmisia TV a meciului, mai ales in zona mediana.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.