Antrenorul Vanderlei Luxemburgo, care a fost contestat dupa un inceput de sezon catastrofal al echipei Real Madrid, a dat asigurari ca va ramane la gruparea madrilena pana in sezonul viitor, asa cum este stipulat in contractul sau. Potrivit presei spaniole de joi, tehnicianul brazilian va modifica sistemul de joc la meciul cu Athletic Bilbao, renuntand la 4-2-2-2 pentru 4-2-3-1.

"Am contract pana la finalul sezonului viitor. Vreau sa fac un sezon bun, sa fac treaba buna, am venit din Brazilia pentru a castiga si voi ramane aici. In prezent este putin complicat, dar trebuie sa ne comportam ca un matador in astfel de situatii. Sezonul viitor voi fi aici", a spus Luxemburgo.

Real Madrid a inregistrat trei infrangeri consecutive in acest inceput de sezon, doua in campionat si una in Liga Campionilor, impotriva formatiei Olympique Lyon, scor 0-3.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.