Luni seara, intr-un local din centrul Bucurestiului, patronul Stelei, Gigi Becali, s-a intalnit cu antrenorul Sportului, Dan Petrescu. Cei doi au negat insa ca discutiile s-au axat pe o posibila sosire a "Bursucului" pe banca ros-albastrilor.

In ciuda zvonurilor declansate de intalnirea dintre Becali si Petrescu, eliminarea din "16-imile" Cupei Romaniei nu pare sa involbureze prea mult apele in Ghencea. "Nici nu am vrut eu sa mergem mai departe. Ce rost avea sa ne plimbam aiurea prin provincie. Eu nu ma bat cu romanii. Vreau doar locul 1 in campionat, ca sa atacam din nou, la anul, grupele Ligii Campionilor", a declarat ieri patronul Stelei, Gigi Becali.

INTAMPLARE?

Atat Gigi Becali, cat si Dan Petrescu au confirmat intalnirea surprinsa de un fotoreporter al cotidianului Atac, dar au declarat ca totul s-a petrecut intamplator. "Intr-adevar, m-am intalnit cu Dan Petrescu, dar total intamplator, cand ieseam de la biserica. Am intrat sa bem o cafea. Am vorbit de fotbal, mi-a spus ca regreta ca nu a venit la Steaua dupa ce a vazut ce lot avem acum. Nu se pune problema ca el sa preia echipa", a spus Becali. La randul sau, Dan Petrescu a mers pe aceeasi idee: "Ne-am intalnit intamplator si am vorbit despre tot ce inseamna fotbal. Nu mi s-a propus sa iau echipa".

VIITOR. Becali a infirmat categoric inlocuirea lui Oleg Protasov cu Dan Petrescu. "Acum avem antrenor, care isi face treaba la Steaua", a precizat patronul ros-albastrilor, care a mai spus ca pe banca tehnica pot aparea modificari mult mai tarziu. "Viitorul este deschis pentru toti, nu doar pentru Dan Petrescu. Atunci cand l-am vrut, m-am dus peste el, noaptea, la ora 2:00." Antrenorul Sportului a declinat la inceputul sezonului oferta lui Becali, dar a ramas in relatii bune cu acesta.

Momentan, "Bursucul" nu se afla deloc in relatii prea bune cu patronul clubului din Regie, Vasile Siman. Se pare ca Dan Petrescu s-a saturat de conditiile precare pe care acesta le asigura echipei, fiind auzit deseori, in diferite cercuri, ca vrea sa renunte la Sportul. De altfel, "Bursucul" reprezinta o solutie si pentru cei de la Poli Timisoara, in cazul in care se vor desparti de Olaroiu.

DEZMINTIRE

"Nu se pune problema sa fi negociat sa ma duc la Steaua. Daca as fi vrut sa merg in Ghencea nu m-as fi intalnit cu Gigi Becali intr-o cafenea, in vazul tuturor"
Dan Petrescu antrenor Sportul Studentesc

PE GARDURI

Imbatat de succesul din Cupa, contra echipei Unirea Dej, antrenorul lui Poli Iasi, a oferit ieri o declaratie, menita sa-si motiveze jucatorii inaintea partidei de sambata, contra campioanei en-titre. "Meciul cu Steaua se va juca pe garduri. Chiar daca va fi sa pierdem, vreau ca Steaua sa simta ca a jucat la Iasi. Mi-as dori ca jucatorii mei sa vina la vestiare cu adversarii in gura. As vrea sa-i calce pe gat, asa cum calci acceleratia. Nu pot sa neg faptul ca iubesc Steaua la nesfarsit, dar cand jucam cu ei nu vad alt rezultat decat victoria. Steaua e una dintre cele mai bune echipe din campionat, dar asta nu ma impiedica sa-i bat".

ADVERSAR

Adversara Stelei din turul 1 al Cupei UEFA, Valerenga Oslo, invinsa de ros-albastri in deplasare cu 3-0, a fost eliminata miercuri seara din semifinalele Cupei Norvegiei. Echipa antrenata de Kjetil Rekdall a pierdut pe terenul celor de la Lillestroem, cu scorul de 0-2. Golurile invingatorilor au fost marcate de Andresen (’7) si Kippe (’78). Valerenga, liderul campionatului cu 3 puncte avans fata de locul secund, a jucat in urmatoarea formula, in care au revenit mai multi titulari: Arason - Muri, Skiri, R. Johnsen - Brocken (’32 Berre), T. Holm, Grindheim, Stenersen (’74 Hulsker), Hoseth (’32 D. Holm) - T. A. Flo, Iversen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.