Brutalitatea de pe stadioane coboara in teren. Antrenorul Politehnicii Iasi isi instiga fotbalistii la violenta

Antrenorul Ionut Popa isi doreste ca Steaua sa simta ca a jucat la Iasi, chiar daca ar fi ca Poli sa piarda meciul care se va disputa in etapa a VII-a a Diviziei A.

"Meciul cu Steaua se va juca pe garduri. Vom juca la victorie. Chiar daca va fi sa pierdem, vreau ca Steaua sa simta ca a jucat la Iasi. Mi-as dori ca jucatorii mei sa vina la vestiare cu adversarii in gura. Daca se poate, as vrea sa-i calce pe gat asa cum calci acceleratia. In fata unui adversar puternic, trebuie sa dai totul pe teren", a spus Ionut Popa.

Dandu-si, probabil, seama de aberatiile pe care le-a spus, instigatorul Popa a tinut sa precizeze ca "iubesc Steaua la nesfarsit, dar cand jucam cu ei nu vad alt rezultat decat victoria. Steaua este una dintre cele mai bune echipe din campionat, dar asta nu ma impiedica cu nimic sa-i bat. Si Farul era o echipa buna si i-am batut cu 3-1". Meciul Poli Iasi - Steaua se va disputa duminica, de la ora 16.00.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.