Desi cazul privind proprietatea asupra turneului de tenis Open Romania se afla inca in instanta, acuzele la adresa actualului detinator, Ion Tiriac, curg garla. Astfel, fostul director al turneului, Anghel Dragan, l-a atacat dur pe fostul presedinte al Comitetului Olimpic Roman, Ion Tiriac, intr-o emisiune la postul de radio Total Sport FM: "Omul asta nu a adus nimic in tara. A luat si a dus afara. Se mai lauda ca e patriot. Turneul asta avea un nume. El a luat totul gata facut. Nu a investit nimic.

Pe timpul lui Sever Muresan, Open-ul ajunsese un succes. Toata lumea tenisului mondial ne lauda. Acum se roaga Haradau de trecatori sa intre la meciuri. Tiriac a distrus si turneul de la Brasov. El, marele patriot, vede numai bani in fata ochilor. Nu investeste daca nu-i iese castig. Mare filantrop, cu sportul romanesc, Tiriac asta! Sa speram ca instanta va imparti cu adevarat dreptatea si Open-ul va reveni in proprietatea lui Sever Muresan".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.