Cei doi internationali au intrat in atentia marilor cluburi din Romania si din Europa dupa prestatiile excelente din meciul cu Cehia
Evolutiile foarte bune ale lui Ionut Mazilu si Razvan Cocis (foto stanga) in meciul Romania - Cehia, scor 2-0, din preliminariile CM din 2006, au facut ca marile cluburi din tara, dar si unele din strainatate, sa se intereseze de transferul celor doi fotbalisti. Mazilu, jucator la Sportul Studentesc, a fost dorit in sezonul trecut la Rapid, grupare care n-a renuntat la ideea de a-l aduce in Giulesti, poate chiar din aceasta iarna, dar se afla si pe lista de achizitii a patronului FC Steaua, Gigi Becali.

Cocis a intrat imediat dupa meciul cu Cehia in atentia lui "Poli" Timisoara, club care ar fi oferit deja lui Serif Tiraspol, club la care este legitimat jucatorul, un milion de euro pentru un transfer definitiv. De Cocis s-au mai interesat "granzii" moscoviti TSKA si Spartak, banii nefiind o problema pentru rusi. Ieri, si Dinamo Kiev a anuntat ca i-ar dori pe cei doi fotbalisti, dupa cum informeaza "Ukrainiansoccer". De asemenea, conform cotidianului ucrainean "Sport", Dinamo Kiev il vrea si pe Ovidiu Petre, de la "Poli" Timisoara, si el remarcat in meciul cu Cehia. "Sport" mentioneaza ca la Dinamo Kiev joaca deja trei romani, Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia. Mazilu, in varsta de 23 de ani, este golgeterul Diviziei A cu sase goluri in sase etape, iar Cocis, in varsta de 22 de ani, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Moldovei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.