Actualul manager al campioanei Chelsea, portughezul Jose Mourinho a declarat intr-un interviu acordat revistei "Time Out" ca incepe sa se simta deja englez dupa un an petrecut la Londra. In plus, el a adaugat ca daca ar ramane pe intreaga perioada de sase ani a contractului sau cu Chelsea, s-ar simti si mai mult un englez din toate toate punctele de vedere. Legat de eventualitatea preluarii nationalei Albionului, Mourinho a afirmat ca "dupa sase ani de trait si iubit Londra si Anglia, voi avea un loc in inima mea pentru englezi si as putea conduce nationala atat cu mintea, cat si cu inima".

Aceste declaratii au alimentat speculatiile privind o posibila preluare a echipei Albionului de catre portughez in contextul in care Anglia trece printr-o criza de forma si de rezultate, iar selectionerul Sven Goran Eriksson este tot mai des pus la zid. Mourinho a tinut sa desfiinteze aceste zvonuri, afirmand ca n-a dorit nici un moment sa puna presiune pe Eriksson, un antrenor pe care il sustine, si ca slujba e potrivita unui englez, iar el nu intentioneaza sa devina unul. Singurul vis al lui Mourinho este sa antreneze, pana la retragerea din activitate, nationala Portugaliei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.