Mult mediatizata echipa timisoreana a mai facut un pas gresit in acest sezon. Ieri dupa-amiaza, numele adunate la Poli de banii celor de la Balkan Petroleum au fost depasite clar de trupa inimosului Dorinel Munteanu.

EVENIMENTE

De altfel, internationalul lui CFR a creat si golul prin care echipa sa a deschis scorul, centrand perfect dintr-o lovitura libera pentru golgeterul Cosmin Tilinca. Conturile au fost incheiate dupa doar 15 minute, cand arbitrul Cristi Balaj a dictat penalty la un atac imprudent al portarului timisorenilor, Marius Popa, asupra lui Anca. Romeo Surdu (foto) a ratat in prima faza, insa a revenit si a facut 2-0 printr-un sut puternic, sub transversala.

SCANDAL

Cu un sfert de ora inainte de final, partida de la Cluj a fost intrerupta din cauza unor incidente intre suporterii echipei gazda si fanii lui Poli. Rezolvarea conflictului a fost posibila si cu ajutorul interventiei lui Viorel Moldovan si a antrenorului CFR-ului, Dorinel Munteanu. Finalul a mai adus doar un gol anulat senegalezului Mansour (’80), insa Timisoara a bifat cea de-a doua infrangere din acest sezon, demonstrand ca titlul nu ramane decat un vis indepartat. Clujul isi continua ascensiunea in peisajul fotbalului romanesc, repurtand o victorie mai clara decat o arata scorul impotriva uneia dintre echipele cu pretentiile din Divizia A.

BUCURIE

"Este o victorie care ma bucura foarte mult, mai ales ca este obtinuta in fata unei echipe valoroase, asa cum este Poli Timisoara. Echipa a jucat foarte bine, am inscris repede si apoi am stiut sa gestionam avantajul", a declarat dupa meci antrenorul CFR-ului, Dorinel Munteanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.