Campionul mondial de Moto GP, Valentino Rossi a negat faptul ca in sezonul din anul viitor va intra in circuitul de Formula 1. Dupa ce directorul tehnic al echipei Ferrari, Ross Brown, anuntase la inceputul acestei luni ca Rossi va testa monoposturile acestei echipe cel putin odata pe luna, italianul a dezmintit ieri acesta informatie. El spune ca nu stia nimic despre cele afirmate de Brown si ca oricum s-a decis ca va mai concura inca un an in circuitul motociclistic.

De sase ori campion mondial in Moto GP, Rossi care conduce detasat in clasamentul pilotilor si in acest an a declarat ca oricum nu ar avea timp sa se duca sa participe la testele echipei Ferrari. Pana la finele lui 2006 cand ii expira actualul contract cu Yamaha, Rossi spune ca va ramane in circuitul de motociclism-viteza. Abia atunci se va decide daca inca mai doreste sa intre in circuitul de Formula 1. Rossi ar vrea intr-adevar ca anul viitor sa mai testeze monoposturile Ferrari, dar spune ca 12 teste pe an sunt prea multe pentru el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.