Antrenorul lui Dinamo considera ca victoria in fata lui Everton este cea mai importanta din cariera

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, s-a aratat extrem de fericit dupa victoria in fata lui Everton, anuntand ca este cea mai importanta victorie din cariera sa de antrenor. "Am facut o partida extraordinara in conditiile in care am intalnit o echipa puternica din campionatul Angliei. In prima repriza am aratat putina teama, dar dupa pauza n-am avut alta sansa decat sa atacam mai mult si asa au venit si ocaziile. Cred ca a fost cea mai buna repriza de doi ani si jumatate de cand sunt la Dinamo. Este cea mai importanta victorie din cariera de antrenor. Am dat dovada de multa umilinta si spirit de sacrificiu si suntem acum favoriti la calificare, desi stiu ca nu vom avea un meci usor la Liverpool", a spus Andone.

"Falcosul" a mentionat ca la pauza i-a incurajat pe jucatorii care nu erau "foarte mobilizati", in special pe Lucian Goian. "La scorul asta nu ma asteptam, dar ei au pierdut cinci meciuri din ultimele sase pe care le-au disputat", a mentionat Andone, care a declarat ca dinamovistii nu se considera calificati in grupele Cupei UEFA. "La Liverpool va fi greu pentru ca in fotbal se poate intampla orice, nu ne consideram calificati. Fotbalul romanesc avea nevoie de aceste rezultate si cred ca meciul cu Cehia a fost un exemplu pentru echipele din UEFA", a subliniat tehnicianul dinamovist.

Claudiu Niculescu, care va absenta trei saptamani, a declarat ca este cea mai fericita si cea mai neagra zi din viata lui. "Imi pare rau ca nu am mai putut sa joc, este cea mai trista si cea mai fericita zi din viata mea. Cea mai fericita, pentru ca am castigat la aceasta diferenta, si cea mai trista din cauza accidentarii. Normal, trebuie sa raman sa ma opereze, dar nu stiu exact ce am, am inteles ca ar fi o disjunctie, o sa vad maine. Azi baietii au facut in plus si spectacol. Sa nu spunem ca suntem deja calificati, ar fi cea mai mare greseala a noastra", a spus "Claugol".

Zicu a fost cel mai optimist dintre dinamovisti. "Nu ne asteptam sa castigam la asemenea scor, toate cele cinci goluri au fost foarte frumoase. Am pornit cu sanse egale, nu cu sansa a doua. Cred ca 80 la suta suntem calificati. Daca jucam in Europa inseamna ca avem echipa europeana", a afirmat Zicu. Mihaita Plesan a declarat ca la pauza antrenorul le-a dat jucatorilor "pastiluta magica". "Trebuie sa continuam asa. La pauza Andone ne-a dat pastiluta magica, ne-a spus sa credem in noi. In meciul retur trebuie sa avem emotii, pentru ca altfel va fi foarte greu. Ma bucur si de rezultatele Stelei si Rapidului si sper sa ne calificam toate trei", a afirmat Plesan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.