Simtindu-se pe cai mari, dupa egalul de la Rotterdam, jucatorii rapidisti, sustinuti de antrenorul principal, Razvan Lucescu, si de presedintele demisionar, Dinu Gheorghe, nu rateaza ocazia sa-i dea peste nas patronului George Copos. Fotbalistii ii reamintesc boss-ului ca ar trebui sa fie langa ei nu doar la bine, ci si la rau, antrenorul spune ca regreta ca a ramas la echipa, iar Dinu Gheorghe declara ca echipa poate obtine performante, daca ar fi sprijinita. In ciuda rezultatului bun din meciul cu Feyenoord, atmosfera in Giulesti nu este una tocmai relaxata, Lucescu Junior fiind constient ca situatia lui este in continuare incerta. "Preavizul mi-a expirat si nu stiu daca voi mai continua la Rapid sau nu. Ramane sa vad ce oferta primesc de la patron", a declarat Dinu Gheorghe, tentat din cate se pare sa continue sub Podul Grant. Oficialii rapidisti mentin un ton temperat in ceea ce priveste sansele de calificare fiind constienti de forta adversarului.

'Feyenoord nu e Valerenga>> (?!)

In clasicul sau stil intepator, George Copos lasa sa se inteleaga ca egalul obtinut de echipa sa are o valoare mai mare decat victoria Stelei de la Oslo. "Jucatorii s-au daruit foarte mult si se poate spune ca au meritat acest rezultat. A fost o surpriza placuta pentru mine, desi in acelasi timp pot spune ca ma asteptam sa joace asa. Asta e valoarea lor, de altfel. Si sa nu uitam totusi ca Feyenoord este Feyenoord, nu este Valerenga", a declarat George Copos. Amintindu-si ca este vicepremier in Guvernul Romaniei, Copos schimba tonul: "Ar fi extraordinar de frumos daca toate cele trei echipe romanesti s-ar califica in grupele Cupei UEFA. Ar fi, cu siguranta, cel mai mare succes pentru fotbalul romanesc in ultimii ani".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.