La casele de pariuri, echipa Steaua Bucuresti are cota cea mai mica pentru cistigarea Cupei UEFA, in timp ce FC Valencia, adversara "ros-albastrilor" in "16"-mile de finala ale competitiei, este principala favorita. La casa de pariuri "Wettpunkt", ibericii au cota 8 la 1 pentru cucerirea trofeului, in timp ce stelistii au cota 100 la 1. Steaua se afla pe ultimul loc in clasamentul cotelor, alaturi de gruparile Heerenveen Grazer AK si Austria Viena. La "Stanleybet", formatia din Ghencea (125/1) devanseaza trei echipe: Grazer AK (150/1), Heerenveen, (150/1) si Alemannia Aachen (250/1). "Liliecii" sint considerati tot principalii favoriti, alaturi de gruparea engleza Newcastle.
Ambele grupari sint cotate cu 8/1. In Liga Campionilor, favorita casei de pariuri este echipa AC Milan, cu o cota de 6 la 1, in timp ce FC Porto, detinatoarea trofeului, are, suprinzator, cea mai slaba cota: 40 la 1.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.