Echipa FC National va intalni formatia Dinamo Bucuresti in semifinalele Cupei Romaniei, s-a stabilit, luni, in urma tragerii la sorti efectuate in cadrul Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal. Este, de fapt, o reeditare a finalei din 2003, atunci cand Dinamo a invins cu 1-0.
In cealalta semifinala se vor intalni echipele Farul Constanta si Universitatea Craiova. Meciurile tur vor avea loc pe 9 martie 2005, in timp ce returul se va disputa pe 13 aprilie 2005. Finala Cupei Romaniei este programata pe 18 mai 2005. Tragerea la sorti a fost efectuata de presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu.

Examen pentru obtinerea licentei de agent de jucatori

FIFA a anuntat federatiile afiliate ca urmatorul examen pentru obtinerea licentei de agent de jucatori va avea loc pe 17 martie 2005, se arata intr-un comunicat al Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Conform regulamentului, examenul va consta in 15 intrebari formulate de FIFA cu referire la reglementari fotbalistice internationale si alte cinci intrebari formulate de FRF referitoare la legislatia fotbalistica romaneasca. Inscrierile pot fi facute la sediul FRF pana cel tarziu la 1 martie 2005.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.