Vicecampioana i-a oferit un milion de euro pe an lui Adrian Mutu, imediat dupa ce acesta a fost dat afara de la Chelsea.

In prezent la Juventus Torino, Adrian Mutu a fost la un pas de a reveni in Stefan cel Mare. Invitat la emisiunea "Fanatik Show", moderata de Horia Ivanovici, Cristi Borcea a dezvaluit ca Dinamo i-a facut o oferta fantastica lui Mutu: un salariu de un milion de euro pe an, timp de trei sezoane. Daca ar fi acceptat, atacantul ar fi avut pentru douasprezece luni o remuneratie egala cu bugetul pe un an al unui club fara probleme din prima divizie. Mutu a respins insa oferta "ciinilor", dar s-a antrenat cu trupa lui Ioan Andone timp de citeva saptamini pina ca UEFA sa il oblige sa se pregateasca singur. Mutu a ajuns pina la urma la Juventus, unde primeste aproximativ 2,4 milioane de euro anual.

Borcea voia sa il vinda cu zece milioane

Cristi Borcea a mai spus ca Mutu era o afacere excelenta pentru Dinamo, in ciuda sumei relativ mari pe care o necesita demararea ei. "Daca il luam pe Adrian, intr-un an si jumatate l-am fi vindut pe zece milioane de euro. Eu vorbisem deja cu oamenii care aveau bani la club in acea vreme si lucrurile erau in ordine", a spus actionarul de la FC Dinamo. Se explica astfel de ce clubul MI a fost extrem de gentil cu Mutu in perioada scandalului cu droguri de la Chelsea: Adrian a tinut la clubul din Stefan cel Mare singura lui conferinta de presa din acea vreme si a fost mereu sustinut de Cristi Borcea si Ioan Andone.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.