Partida Steaua - Valerenga, programat pe 29 septembrie, in mansa a doua a turului I din Cupa UEFA, se va disputa la Constanta, dupa ce UEFA a anuntat ieri ca stadionul din Bacau, pe care ros-albastrii intentionau sa dispute intalnirea cu norvegienii, nu corespunde standardelor.

Mihai Stoica, presedintele Stelei, a fost sunat la Oslo de un reprezentant al Comisiei de Disciplina a UEFA, care i-a spus ca stadionul din Bacau, unde era programat initial sa se dispute meciul, nu intruneste conditiile impuse de forul european. Astfel, oficialul UEFA a mentionat ca Steaua are acceptul sa joace pe stadionul "Gheorghe Hagi", desi distanta de la Bucuresti pana la Constanta este de aproximativ 225 de kilometri, si nu de 250 de kilometri, asa cum solicita forul european.

Comisia de Apel a UEFA a decis, pe 9 septembrie, ca terenul Stelei sa fie suspendat pentru o etapa in cupele europene din cauza manifestarilor rasiste ale suporterilor de la partida retur cu Shelbourne, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Astfel, UEFA a obligat clubul stelist sa organizeze urmatorul meci de pe teren propriu din competitiile europene, in speta returul cu Valerenga, din cadrul turului intai al Cupei UEFA, intr-un oras situat la minimum 250 de kilometri de Bucuresti. Partida retur cu Valerenga este programata pe 29 septembrie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.