In aceasta seara intra in scena celelalte 16 echipe care evolueaza in cea mai puternica intrecere intercluburi din Europa, Liga Campionilor.

Intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii, Juventus joaca pe terenului lui FC Brugge, intr-o partida care ar putea insemna intoarcerea lui Adrian Mutu in L.C. Atacantul roman a fost inclus in lotul deplasat la Brugge, iar site-ul gruparii ,bianco-nerre" este de parere ca evolutia sa din partida cu Cehia l-ar putea ajuta sa joace cat mai mult in aceasta seara. ,Adrian Mutu a fost unul dintre protagonistii ultimelor etape de calificare la Mondiale, aducand victoria Romaniei impotriva Cehiei, si reprezinta o solutie pentru antrenorul Capello in meciul cu FC Brugge", noteaza site-ul amintit. ,Briliantul" spune ca se asteapta sa joace in partida cu belgienii, dar totul depinde de strategia gandita de Fabio Capello.

,Cred ca am transmis un mesaj pozitiv antrenorului. Cand joci la un club de top precum Juventus, trebuie sa respecti deciziile antrenorului fara ezitare. Poate in trecut obisnuiam sa comentez deciziile antrenorilor, dar acum realizez ca daca vrei sa fii campion trebuie sa te gandesti la binele echipei. Pot spune ca m-am regasit la Juventus si sunt foarte fericit", a declarat Mutu pentru site-ul torinezilor.

Celelalte echipe angrenate in competitie in aceasta seara, la care evolueaza jucatori romani, sunt Ajax Amsterdam si Panathinaikos Atena. Ajax, echipa la care Bogdan Lobont are sanse mici sa intre in teren, intalneste, in deplasare, pe Sparta Praga, iar Panathinaikos, echipa lui Lucian Sanmartean, va juca pe terenul italienilor de la Udinese. In celelalte partide ale serii, Rapid Viena intalneste pe Bayern MUnchen, Arsenal primeste vizita elvetienilor de la FC Thun, Wereder Bremen se lupta cu ,extraterestrii" Barcelonei, campioana Portugaliei, Benfica joaca impotriva lui Lille, iar Villarreal intalneste pe Manchester United intr-o partida transmisa in direct de Pro TV cu incepere de la ora 21.45.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.