Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, a anuntat ieri ca a luat masuri drastice impotriva jucatorilor despre care ziarul ZIUA a scris luni ca si-au petrecut noaptea de dupa meciul de la Galati la carciuma. Astfel, lui Bogdan Mara i-a fost reziliat contractul, care era si cel mai mare din tot lotul giulestean, 120.000 de euro pe an, Flavius Moldovan a fost trimis la echipa a doua si pus pe lista de transferari, iar Ciprian Vasilache a primit o amenda de 3000 de dolari si un ultim avertisment. "S-au luat aceste decizii pentru ca cei trei nu au respectat culorile clubului Rapid si au ales un mod gresit de a se relaxa, dupa meciul de la Galati.

Contractul lui Mara a fost reziliat pe cale amiabila, pentru ca a dat un randament slab la echipa", a explicat Dinu Gheorghe. Intrebat daca regreta ca a renuntat la jucatorul Adrian Iordache in favoarea lui Bogdan Mara, inainte de inceperea campionatului, presedintele clubului giulestean a spus: "Nu-mi pare rau ca am renuntat la Iordache, pentru ca nu ne garanta nimeni ca Iordache ar fi jucat mai bine ca Mara".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.