Daniel Buzdugan si Gazeta Sporturilor i-au facut zilele trecute o farsa actualului antrenor al Pandurilor, Viorel Hizo. Rezultatul? Conform "Dulaului", George Copos trage de fostul sau angajat sa revina la Rapid. Hizo nici nu se mai gindeste insa la Giulesti, mai ales dupa ce a primit prin intermediul lui Buzdugan, care s-a pretins drept reprezentantul unei case de avocatura din Grecia, o oferta de 250.000 euro pentru a antrena pe AEK Atena!

Hizo mai dezvaluie ca zilele lui Razvan Lucescu la Rapid se vor sfirsi in cazul unui esec in dubla cu Feyenoord. Cititi mai jos dialogul dintre Daniel Buzdugan si Viorel Hizo si ascultati-l astazi la Radio 21 incepind cu ora 7:00, in cadrul emisiunii Dimineata De menta, sau la Stirile Sportive ale Antenei 1 din aceasta seara, ora 20:00.

- Alo, domnul Hizo?
- Da..

- De la Palamakia, casa de avocatura de la greti si vreau sa stau un pic de vorba cu dumneavoastra.
- Da...

- Eu am numarul de telefon de la Nicki Dumitriu. Cunoasteti pe el?
- Da, cum sa nu?! E un bun prieten de-al meu.

- Eu sunt reprezentat casa de avocatura Palamakia care este din Gretia ... sintem interesati sa discutam cu dumneavoastra preluarea de echipa din Gretia. Este vorba de AEK Atena. Vor repede sa gaseasca antrenor pentru ca actualul are probleme la club. Vreau sa le intreb daca dumneavoastra aveti contract de asta...
- Deci, numai un moment sa ies un pic afara ca sint intr-o locatie si nu pot sa vorbesc. Deci, problema ce se pune... Eu... Numai un moment...

- Nea-nea..
- Deci saptamina trecuta am semnat un contract, dar daca este ceva serios, atunci eu o sa vorbesc cu oamenii in functie despre ce este vorba fiindca mie imi convine sa plec la AEK Atena. Deci mie imi convine in acest moment sa plec la o echipa cum este AEK Atena. AEK nu este in cupele europene?

- Cu te echipa ati semnat?
- Deci eu am semnat cu o echipa acum trei zile pentru ca m-a rugat cineva, insa eu as putea sa rezolv acest contract al meu. Trebuie sa stiu oferta lui AEK. Eu am un numar de imeil sau iahu. Hotmeil sau iahu.

- Aveti problema cu clauze, cu de asta?
- Nu! Pot sa-mi reziliez contractul in orice moment. Orice moment in care am o alta oferta. Am facut un contract pe care pot sa-l reziliez in orice moment pentru ca am avut oferta din China si Arabia Saudita. Eu am semnat acum trei zile cu echipa de pe ultimul loc pe care am venit sa o ajut. Daca aparea chestia asta acum trei zile, nici nu mai veneam incoace.

- Asta n-am stiut pentru ca a fost ceva probleme cu actualul antrenor care este domnul Fernando Costas Santos si a vorbit foarte urit la presa despre...
- Club!

- Da... Si el s-a laudat ca a fost in concubinaj cu nevasta presedinte.. Ceva foarte urit!
- Aoleu... Grav!

- Noi am primit asta recomandare de la domnul Nicky Dumitriu...
- Deci eu am fost anul trecut antrenorul Rapidului. Am antrenat trei ani la Rapid, trei ani la Dinamo. Deci...

- Stiu asta pentru ca mi-a spus domnul Nicky ca aveti capacitatea de a prelua din mers echipele.
- Da... Da...

- Domnul Copos aveti legatura cu el... Adica este angajatul lui?
- Nu, nu, nu, nu, nu... Domnul Copos insista sa merg la Rapid. Domnul Copos ar vrea sa merg la Rapid din nou...

- Dar Rapid are antrenor acuma?
- Are pe Lucescu antrenor, dar ar vrea sa-l schimbe pentru ca echipa a ajuns pe locul 10. Echipa nu mai are nici o sansa la locul intii. Intre Rapid si Steaua sint 7 puncte diferenta, iar echipa joaca foarte prost. Si probabil dupa ce vor pierde miercuri in cupele europene il vor schimba.

- Dar Lutescu are pe tata lui, domnul Mirtea Lutescu...
- Deci aicea.. Asta il si tine la echipa. Lucescu este inca un pusti, este greu sa antrenezi Rapidul.

- Domnul Copos nu ar fi o problema?
- Nu, eu nu am nici o treaba cu domnul Copos. Eu sint independent!

- Am inseles.. am inseles..
- Deci dumneavoastra imi puneti pe imeil clauzele contractuale, ce propunere faceti dumneavoastra, ce salar, ce clauze... Eu le citesc si raspund imediat.

- Ce suma vreti acolo?
- Faceti propunere si eu raspund!

- Eu pot sa spun asta propunere la maxim 250 mii de euro, dar trebuie sa veniti la Gretia...
- Puneti pe imeil si eu va raspund imediat.

- Dar dumneavoastra aveti pretentia mai sus de sum asta?
- Nu, nu.. La pretul asta ne intelegem, la pretul asta ne intelegem sigur!

- Sint Daniel Buzdugan de la Radio 21, a fost o farsa!
- A fost o farsa pe care am luat-o-n barba.

- V-ati suparat?
- Nu, nu.. O zi buna!

REACTII

"Nu e normal sa faceti ghidusii de-astea cu mine. Am o virsta, faceti asa cu unul de 20 de ani! Nu am ce comenta"
Viorel Hizo, antrenor Pandurii Tg. Jiu

"Domnul Hizo s-a prins si a vrut sa faca si el o farsa, cred ca suporterii nostri vor gusta gluma. Nu ma deranjeaza ca s-a aratat interesat de AEK Atena. Oricum, incurcate sint caile Domnului"
Marin Condescu, presedinte Pandurii Tg. Jiu

"Nu stiu ce a vorbit domnul Copos cu domnul Hizo, deci nu pot comenta. Oricum, domnul Hizo este om serios si nu pleaca chiar nici daca e ofertat de AC Milan. Oricum, duminica Rapidul merge la Tirgu Jiu pentru ca Razvan Lucescu sa-i dea vreo trei boabe"
Constantin Zotta - secretar general Rapid


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.