Conducatorii finalistei Ligii Campionilor, AC Milan, intentioneaza sa-l transfere in perioada de iarna pe fundasul stelist Mirel Radoi. Desi trece printr-o perioada mai putin buna, capitanul Stelei ar putea realiza in iarna transferul vietii sale. AC Milan e cu ochii pe el, insa tranzactia e legata de un alt roman! Primul pe lista in optiunea antrenorului Carlo Ancelotti este Chivu, de la AS Roma. in caz ca milanezii nu-l pot lua pe Cristi, ei vor demara tratativele pentru Radoi, a anuntat agentia Calciomercato.

Gigi Becali, patronul Stelei, a marturisit ca ii va da drumul finului sau: "Mirel va pleca pentru o suma intre sase si zece milioane de euro, depinde de performanta noastra in cupele europene. El poate pleca oricand de la Steaua, pentru ca si-a facut datoria fata de clubul nostru si de tara. A jucat cinci ani la Steaua si orice fotbalist care are 23 de ani si a jucat cel putin trei ani la Steaua poate pleca", a spus Becali la InfoPro. "Daca jucam asa, vom pierde la Oslo".

Desi Steaua a invins la Tg. Jiu, patronul Gigi Becali e nemultumit: "Echipa nu si-a dat inca drumul la motoare!". Nicolita a deschis scorul pentru oaspeti si se parea ca meciul nu va avea istoric. Ratarile elevilor lui Protasov s-au intors impotriva "militarilor", astfel ca Iulian stefan a intepat pentru prima data poarta lui Hamutovski in acest sezon. Golul lui Bostina a linistit apele in curtea campioanei, insa Gigi Becali se astepta la mai mult: "Daca vom continua sa jucam la fel cum am facut-o aici, nu vom castiga. Steaua nu si-a dat drumul la motoare asa cum trebuie. Sunt multumit ca am castigat, insa asteptam mai mare daruire din partea jucatorilor. In perspectiva meciului cu Valerenga Oslo, trebuie imbunatatit jocul. Daca vom juca asa, vom pierde cu siguranta acolo. Sper ca pana joi Oleg sa puna la punct si restul problemelor si sa venim neinvinsi de acolo".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.