In saisprezecimile Cupei Romaniei, Dinamo joaca la Dunarea Galati, Rapid la FCM Resita, iar Steaua la Rapid II.

Cupa Romaniei a ajuns in faza in care in competitie vor intra si cele 16 componente ale primului esalon, orase care privesc Divizia A doar la televizor, urmind sa primeasca miercurea viitoare vizite ale echipelor din prima liga. Dincolo de intilniri precum Cetate Suceava-Sportul Studentesc, Gloria Buzau-Farul Constanta sau FCM Resita-Rapid, se distinge duelul dintre formatia-satelit a giulestenilor lui Razvan Lucescu, Rapid II, si campioana Steaua.

Cum partida are loc in pauza dintre meciurile din cupele europene, Constantin Zotta, secretarul general al FC Rapid, nu crede ca vor fi trimisi jucatori din lotul antrenat de Lucescu la echipa a doua, pentru acest meci. In ceea ce priveste echipa mare, care va juca la Resita, Zotta a spus: "O sa fie o deplasare lunga si, dupa aceea, trebuie sa jucam si cu Dinamo, deci din punctul asta de vedere nu prea sint multumit. Totul e sa nu conducem cu 3-0 si acolo, ca am vazut ce se poate intimpla".

Tragerea a fost incurcata

Tragerea la sorti s-a intrerupt pentru citeva minute, din cauza ca s-au incurcat urnele, si s-au imperecheat doua echipe din Divizia B, FC Brasov cu Petrolul Ploiesti, desi regulamentul nu permite acest lucru. Dupa citeva minute de deruta, procedura de tragere a fost reluata dupa punerea la loc in urna a celor doua echipe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.