Cu numai trei goluri marcate in patru partide disputate inaintea meciului de sambata, Timisoara parea departe de formatia care isi anuntase intentia de a se bate la titlu. Gloria a reprezentat insa partenerul ideal pentru refacerea moralului, echipa lui Sabau inclinandu-se de o maniera categorica in Banat.

INTERNATIONALI

Titular in nationala aliniata de Piturca la victoria contra Cehiei, Petre a deschis scorul printr-un "trasor" expediat de la 17 metri. Dupa pauza, veteranul Moldovan (foto) reuseste o "dubla", iar fluierul de final consfinteste revenirea lui Poli in prim-planul campionatului, cu acelasi Ovidiu Petre autor al unui gol cu calcaiul. "Era important sa castigam, era o miza mare pusa in joc prin prisma ultimelor trei partide, in care nu am castigat si nici nu am marcat. Dupa golul al doilea s-a vazut o descatusare, o eliberare, iar apoi am avut mai multe ocazii decat in tot restul meciului. Oricum, inca nu sunt pe deplin multumit de evolutia pe care o avem, mai este de munca, dar e bine ca putem face asta, avand in spate o noua victorie", a spus Olaroiu dupa meci.

ARBITRAJ

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, a acuzat la conferinta de presa arbitrajul prestat de Alexandru Deaconu. "Daca arbitrul si-ar fi facut datoria asa cum ar fi trebuit, poate am fi scos un rezultat de egalitate, desi atunci cand pierzi la un asemenea scor mai bine taci din gura. Din cate am inteles, la televizor s-ar fi vazut faptul ca, la scorul de 1-0 pentru Poli, am avut un penalty neacordat. La fel ni s-a intamplat si in partidele cu FC Vaslui si cu FC Arges. Nu mi se pare normal ce ni se intampla si vreau sa trag un semnal de alarma", a afirmat Sabau. Totusi, tehnicianul ardelenilor a recunoscut victoria lui Poli: "De la 2-0, meciul a mai avut farmec doar pentru gazde. Viorel Moldovan a facut ce a vrut cu apararea noastra".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.