Atac fara precedent la Craciunescu. Adrian Porumboiu, omul care se considera "inventatorul" sefului CCA, il desfiinteaza practic pe valcean dupa FC Vaslui - Jiul, 1-2. "Nu pot sa-l acuz pe Marian Salomir pentru ca el nu e corupt, ci prostut, n-are personalitate si il apuca tremuriciul in fata lui Craciunescu, dar pot spune ca seful CCA incearca sa ma execute asa cum a facut acum doi ani cu Gheorghe stefan. Acum, ca si atunci, cand eu ii eram prieten, Craciunescu are cate doua orgasme pe secunda cand reuseste, prin temele impuse arbitrilor, sa ne infunde", a comentat principalul finantator al vasluienilor.

"Subliniez ca eu nu doar l-am sustinut pe Craciunescu la sefia CCA, ci chiar eu l-am pus, vorbind direct cu Mircea Sandu. Nu pot sa va spun cine va fi succesorul lui Craciunescu, il las acolo pana-i cresc barba si rautatile pe piept", a adaugat Porumboiu, care a dezvaluit si reactia observatorului Alexandru Boc dupa ce Salomir s-a plans de presiunile exercitate de Craciunescu asupra arbitrilor: "Mi-a zis Boc, observatorul meciului FC Vaslui - Jiul, ca Salomir i s-a plans ca moare de frica sa nu greseasca in favoarea Vasluiului, nu de alta, dar il rade Craciunescu, seful lui".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.