Suporterii dinamovisti se tem ca vor trebui sa plateasca pentru a intra la meciul tur cu Everton, desi sint posesori de abonamente. Masura nu a avut succes in Ghencea.

Meciul cu Everton, din turul trei preliminar al Cupei UEFA, da bataie de cap nu numai jucatorilor si antrenorilor de la Dinamo, ci si suporterilor. Printre fani se aude ca sefii clubului intentioneaza sa nu permita nimanui accesul pe stadion fara bilet de intrare. Decizia ii va afecta pe suporterii care au abonamente, deoarece cutuma in "Stefan cel Mare" era ca abonatii sa aiba acces gratuit inclusiv la partidele lui Dinamo din cupele europene. P

ractica scumpirii biletelor la meciurile importante este uzuala la echipele din Bucuresti si a fost pusa in practica la derby-urile Steaua - Dinamo. Clubul din Ghencea a extins-o si la meciurile din cupele europene, avind surpriza sa constate, la returul cu Shelbourne, ca fanii nu sint prea receptivi la inovatiile fiscale ale conducatorilor. Dinamo a facut cea mai buna reteta la meciul tur cu Manchester United, anul trecut, cind incasarile de pe bilete au fost cifrate la circa 200.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.