Foarte relaxata, tripla campioana olimpica a marturisit ca se simte mult mai bine acasa decit in perioada in care a fost la lot. "Au fost momente cind si antrenorii Belu si Bitang, si noi, ne enervam si plecam din antrenament. Aici sint inconjurata de oameni buni si asta conteaza enorm. Am avut probleme cu spatele si domnul Stanei a intrerupt antrenamentul, m-a mingiiat pe cap si mi-a spus Hai, fata tatii. O vorba buna e foarte importanta. Daca domnul Stanei ar fi numit la conducerea lotului, m-as duce si eu pentru ca e antrenorul meu", a spus Catalina.

"Ne-a interesat gimnastica tot timpul pentru ca vrem sa facem performanta. Nu stiu de ce antrenorii au facut acele declaratii la adresa noastra. Nu numai eu am plecat din cantonament si nu sint Mutu al gimnasticii romanesti. Avem si noi, sportivele, o vina pentru ceea ce s-a intimplat, dar totul se putea rezolva in familie, nu punind papparazzii pe urmele noastre". Constanteanca nu are program strict. "A ales sa vina in sala, sa traga din greu si a slabit 1,5 kilograme fara prea mult efort. Aveam nevoie de ceva mai mult timp, insa obiectivul nostru ramine o medalie de aur la Mondiale", a explicat antrenorul Stanei. In schimb, Dana Sofronie pare tentata sa-si continue pregatirea la Deva.

Vine si coregrafa

Pentru a pregati cit mai bine exercitiul de la sol, antrenorul Matei Stanei a decis sa apeleze la Adriana Pop, coregrafa care a lucrat cu lotul olimpic. Aceasta va sosi saptamina viitoare la Constanta si va lucra cu Ponor coregrafia pentru Mondiale. Totodata, birna si solul au fost montate in sala Tomis, la cererea tehnicienilor fiind puse si jaluzele la ferestre. "Am primit tot sprijinul si nu mai avem probleme in ceea ce priveste conditiile. Pretentiile noastre nu au fost exagerate, ca doar nu am cerut lapte de cuc", a spus Stanei.

Belu si Bitang, reinstalati?

COSR intentioneaza sa nu-i lase pe margine pe antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang. Octavian Morariu, presedintele forului olimpic roman, va organiza luni o conferinta de presa, precedata de o sedinta de Comitet Efxecutiv, in care e foarte probabil sa anunte ca cei doi tehnicieni vor indeplini o noua insarcinare pentru COSR. E vorba ori sa supervizeze activitatea olimpica in mai multe sporturi, ori doar in gimnastica. Belu si Bitang voiau sa plece in concediu, dar au fost sunati de la COSR si rugati sa-si amine vacanta pentru moment.

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta SporturilorTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.