Presedintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali (foto stanga), a decis ieri sa intre in "silenzio stampa" pe termen nedeterminat, deoarece considera ca declaratiile sale au fost interpretate de o parte a presei pentru a se crea tensiune la club, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

"Fie ca a fost vorba de o sedinta a Consiliului de Administratie, fie ca am vorbit de jocul echipei sau de evolutia unor jucatori de la Dinamo, cuvintele mele au fost interpretate de o parte a presei tocmai pentru a crea tensiune. Am luat aceasta decizie pe termen nedeterminat. Vreau liniste la echipa, inaintea unor partide extrem de importante pentru noi, cu FCM Bacau, dubla cu Everton si derby-urile cu Steaua si Rapid. Pentru orice problema legata de conducerea executiva a clubului, purtatorul de cuvant va gestiona relatia cu mass-media prin comunicate de presa", a afirmat Ioan Becali pentru site-ul oficial al FC Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.