La capatul unui lung si complicat proces, justitia romana i-a incredintat Loredanei Constantin cresterea micutului Cristian-Andrei, decizie care l-a scos din sarite pe Bogdan Lobont, tatal copilului. Iritat si tracasat pana peste poate de fosta sa prietena, cu care n-a fost casatorit, Bogdan a ajuns la capatul rabdarilor si a declarat ca este gata sa renunte la cetatenia romana pentru ca, in calitate de cetatean olandez, sa redeschida procesul in Olanda.

"In Romania, tatal e bun doar sa plateasca. De ce nu se gandeste cineva ca tatal poate sa-si creasca baiatul? Se judeca dupa aceleasi idei si legi comuniste. Sunt dezgustat si ma gandesc serios sa renunt la cetatenia romana. Am intocmit dosarul si urmeaza ca in zilele viitoare sa depun actele pentru a deveni cetatean olandez" - a declarat Lobont. Atentionat ca, dobandind cetatenia olandeza, nu mai poate juca pentru nici o nationala de fotbal, Lobont a precizat: "Inainte de toate e copilul, iar daca mi se va cere sa renunt la catatenia romana, o voi face. Pentru copil, orice!"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.