"Vreti sa va spun ceva? Piturca ar trebui sa-l selectioneze pe Radoi la echipa nationala din obligatie. Din cauza lui am pierdut 3 milioane de euro cu Mirel. Ar trebui sa nu isi mai faca ambitia si sa-l ia la lot", a spus Gigi Becali

Un nou episod in scandalul izbucnit intre selectionerul Victor Piturca, pe de o parte, si Mirel Radoi si clubul Steaua, pe de alta parte, s-a petrecut o data cu ultimele declaratii facute de patronul Stelei, Gigi Becali. "Vreti sa va spun ceva? Piturca ar trebui sa-l selectioneze pe Radoi la echipa nationala din obligatie. Din cauza lui am pierdut 3 milioane de euro cu Mirel. Ar trebui sa nu isi mai faca ambitia si sa-l ia la lot", a spus Gigi Becali, care insa n-a dorit sa dezvaluie de ce anume a pierdut respectiva suma.
Intimplarea la care face trimitere Becali s-ar fi petrecut pe vremea cind Piturca era antrenorul Stelei si pe adresa lui Radoi ar fi venit o oferta de 3 milioane de euro. Atunci, Piti i-ar fi zis lui Becali sa refuze banii pentru ca Mirel o sa valoreze mult mai mult in momentul cind va deveni jucator de baza al echipei nationale. Gigi l-a ascultat si a ajuns acum la mina selectionerului.

"Mirel Radoi nu are nevoie de ajutorul nimanui pentru a face pace cu Piturca. Este un om puternic si se va descurca si fara ca eu sa intervin la selectioner"
Gigi Becali

Piturca ia 500 de mii de dolari din transferul lui Radoi
Un lucru extrem de interesant este faptul ca Victor Piturca detine un document semnat de Gigi Becali prin care va incasa la un transfer in strainatate al lui Mirel Radoi o jumatate de milion de dolari. Acest lucru a fost dezvaluit chiar de patronul ros-albastrilor: "Interesul lui Piti ar fi sa-l ia si sa-i creasca valoarea, ca sa ia banii cind o sa-l vind afara".

RECOMPENSA FINANCIARA

Contract mai mare pentru Banel
Dupa ce in acest inceput de campionat a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei, Banel Nicolita va primi din partea lui Gigi Becali un bonus la contract. "Nicolita e un mare caracter pentru ca a declarat ca nu ar pleca de la Steaua nici pentru un milion de euro salariu. Pe el il voi vinde abia peste 3 ani. Ii voi mari contractul pentru ca merita din plin", a declarat Becali, Banel avind in prezent o medie salariala pentru cei 5 ani de contract cifrata in jurul sumei de 50.000 de dolari. "A dat dovada de barbatie ca n-a declarat ca a fost injurat la Timisoara. De ce sa faca rau unei echipe unde s-a simtit bine si de unde s-a lansat la Steaua?", a adaugat Becali.

HAMUTOVSKI. Portarul Stelei a revenit aseara in Romania, aducindu-si cu el si familia, sotia si fetita, cea din urma fiind pentru prima oara in Bucuresti. Hamutovski n-a jucat nici macar un minut in cele doua partide disputate de tara sa, 0-2 in deplasare cu Moldova si 1-4, miercuri seara, acasa impotriva Italiei.

CAZINOURI.Gigi Becali, un impatimit al jocurilor de noroc, sustine ca nu mai intra de ceva vreme in cazinourile bucurestene: "Cind imi faceam aparitia intr-un cazino, toata lumea se uita la mine ca la urs. Ce ziceau oamenii aia, ia uite-l si pe Becali credinciosul, vine la jocuri de noroc. M-am hotarit nu mai intru in astfel de localuri".

TRANSFERURI.Patronul Stelei a declarat ca nu va lasa nici un jucator sa plece de la echipa in urma necalificarii in grupele Ligii Campionilor: "M-am hotarit ca nu vind nici un jucator. Ei au pierdut calificarea, dar tot ei ma vor duce la anul in grupele Ligii".

REFUZ.Razvan Cocis si Ionut Mazilu nu sint pe lista de achizitii a lui Gigi Becali. "Pe Cocis moldovenii cer acum 2-3 milioane de euro, prea mult, iar Mazilu sa nu se supere, dar am in lot atacanti mai buni ca el. Sa-i cumpere cine vrea, eu am alti jucatori de care sint interesat", a declarat patronul Stelei.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.