Andrei Pavel Si Victor Crivoi sunt romanii care au primit cate un wild card din partea organizatorilor Daca despre primii trei jucatori lumea a mai auzit, Victor Crivoi reprezinta o necunoscuta, tanarul fiind, de altfel, la prima prezenta pe tabloul principal al competitiei organizate la Bucuresti.

Ion Tiriac a afirmat ca Victor a primit un wild card din cauza ca este jucatorul roman care a obtinut cele mai bune rezultate in concursurile de 10.000 de dolari, organizate in Romania. Crivoi a castigat sase turnee in Romania si a jucat o finala, dar a reusit sa se impuna intrun turneu similar si in Turcia. De asemenea, Victor a jucat si trei semifinale la dublu in doua turnee futures din Romania si unul din Austria. "Sunt pentru prima oara pe tablou la Open. Este o sansa mare pentru mine si sper sa fac o impresie buna, sa trec cateva tururi.Daca jocul meu da speranta, poate o sa fiu chemat si la meciurile din Cupa Davis. Dupa succesele de anul acesta nu voi mai juca turnee de 10.000 de dolari si ma voi indrepta catre cele de 25.000 de dolari. Din pacate, nu sunt prea multe astfel de turnee in Romania, iar cei din federatie miau spus ca sunt sanse mici ca numarul acestora sa creasca", nea declarat Victor Crivoi.

Andrei Pavel nu a avut un an prea reusit, motiv pentru care sa aflat intro cadere continua in clasamentul ATP, ajungand pana pe locul 71. La simplu, "Cneazul" a reusit doar o finala la MUnchen. Razvan Sabau, in schimb, a jucat destul de bine in 2005, si a castigat doua turnee, chiar daca de o mica anvergura, la Budapesta si Kosice. Victor Hanescu se afla intro ascensiune continua de vreo doi ani, iar in acest moment ocupa locul 31 in clasamentul ATP. Semifinalist la New Haven, Hanescu a reusit sa invinga cativa jucatori mai bine clasati, cum ar fi Tommy Robredo, Mariano Puerta sau David Nalbandian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.