„Victimele“ patronului Stiintei iau atitudine in cazul spagii de 20.000 de dolari, vorbind despre „autodenunt“ si „lobby penal“. Situatia se va solutiona in justitie.

Reactiile membrilor Consiliului Local Municipal Craiova nu au intirziat sa apara, dupa ce Adrian Mititelu a dezvaluit ca a dat 20.000 de dolari spaga printr-un intermediar pentru a trece Planul de Urbanism in Detaliu la terenul vindut firmei "PIC" prin Consiliu. Consilierii municipali craioveni s-au declarat scandalizati de afirmatiile facute de Mititelu si ii cer acestuia sa faca publice numele consilierilor care ar fi luat spaga.

"Consiliul local este o entitate abstracta, o autoritate. Sint 27 de consilieri. O fi dat, n-o fi dat... Daca a dat, a dat unei persoane fizice, nu unei entitati. Sa spuna cui a dat!", a reactionat Nicoleta Miulescu, secretarul CL Craiova. Aceasta a fost completata de Nicolae Marinescu, consilier din partea PD: "Eu unul nu am primit bani si nici nu m-a rugat cineva in legatura cu acest proiect. Afirmatia este cel putin iresponsabila, pentru ca acela care a dat spaga este la fel de vinovat cu cel care a primit. Daca are probe, era bine sa reclame, daca nu, afirmatia e iresponsabila. Eu nu cred ca a dat acesti bani, dar nu pot sa bag mina in foc pentru nimeni, doar pentru mine. Daca a dat, sa-i ia si sa le puna catusele, ca poate asa mai scapam de coruptie in tara asta", Nicolae Marinescu (PD).

Constantin Stamatoiu, consilier PRM, a factut apel la instantele in drept sa se autosesizeze: "Il somez public ca in maximum 48 de ore sa faca publice numele consilierilor sau sa retracteze, pentru ca este o afirmatie foarte grava. Daca nu, eu impreuna cu alti consilieri vom apela la justitie. Dar in cazul de fata va intra si el la coruptie. Cred ca in acest moment ar trebui sa se autosesizeze PNA Craiova".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.