Seful federatiei spune ca fostul selectioner nu poate fi acuzat de ratarea calificarii la CM din 2006

Intr-un comunicat remis de Federatia Romana de Fotbal, presedintele acestui for, Mircea Sandu, doreste sa reliefeze faptul ca nu il considera vinovat pe Anghel Iordanescu, fostul selectioner al echipei nationale, de eventuala pierdere a calificarii la Campionatul Mondial de fotbal din 2006." Nu-l culpabilizez, si in nici un caz nu voi face acest lucru, pe domnul Iordanescu pentru eventuala pierdere a calificarii la turneul final al Mondialului de anul viitor", spune Mircea Sandu.

Seful FRF face aceste precizari, pentru a clarifica "diferitele interpretari" ale pozitiei sale, dupa un interviu aparut intr-un cotidian de sport. "Nu am spus altceva decat ca, la meciul de la Erevan (n.r. - scor 1-1 cu Armenia), disputat in toamna anului trecut, Iordanescu ar fi trebuit sa selectioneze jucatori experimentati, cum ar fi Dorinel Munteanu sau Adrian Ilie, capabili sa acopere golul lasat de accidentarile si suspendarile cu care ne-am confruntat inaintea acelei partide", afirma Mircea Sandu.

Actiunea presedintelui FRF vine dupa ce Iordanescu a spus ca nu el a pierdut aceasta calificare, desi Sandu a dat de inteles acest lucru. "Eram la egalitate de puncte cu Olanda, chiar si dupa egalul din Armenia. Apoi, cu Olanda s-au pierdut doua meciuri, fara mine", a spus Iordanescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.