Pentru a putea juca tot pe Ghencea, Gigi Becali va vira un sfert de milion de dolari catre minister, drept garantie pentru refacerea gazonului. Gigi Becali a anuntat ieri ca "voi vira in zilele urmatoare 250.000 de dolari in contul Ministerului, drept garantie pentru investitia pe care o voi face in suprafata de joc. Astfel, proprietarul stadionului va avea banii la dispozitie si atunci cind vom gasi o portita libera, vom incepe imediat lucrarile de refacere a gazonului"

Inainte de inceputul acestui sezon, Gigi Becali era strins cu usa de catre generalii din Ministerul Apararii, proprietarul stadionului, ca daca nu va reface gazonul, clauza obligatorie in contractul de inchiriere, Steaua nu va mai avea dreptul sa joace in Ghencea. "Daca ne vom califica in grupele Ligii Campionilor, atunci vom cere o dispensa catre cei de la Minister pentru a putea juca in continuare pe Ghencea, iar daca nu ne vom califica, atunci vom reface gazonul", a declarat atunci Becali.

Cum Steaua nu a reusit sa intre in grupele Champions League, problema stadionului a revenit de actualitate. Gigi Becali a anuntat ieri ca "voi vira in zilele urmatoare 250.000 de dolari in contul Ministerului, drept garantie pentru investitia pe care o voi face in suprafata de joc. Astfel, proprietarul stadionului va avea banii la dispozitie si atunci cind vom gasi o portita libera, vom incepe imediat lucrarile de refacere a gazonului".

4 luni mai sint pina cind expira intelegerea dintre Ministerul Apararii Nationale si clubul FC Steaua care se refera la inchirierea stadionului din Ghencea catre gruparea patronata de Gigi Becali, contractul fiind valabil pina la finalul anului 2005

Stadionul Cotroceni ar fi o solutie

Steaua nu este prea incintata sa demareze lucrarile de reabilitare a suprafetei de joc si pentru ca echipa nu are alternative de a evolua pe un alt stadion in Bucuresti. Pe arena "Lia Manoliu" se lucreaza, iar variantele Stefan cel Mare si Giulesti pica din start, deoarece sint ale rivalelor de moarte. Singura solutie ar putea fi stadionul Cotroceni, FC National jucind de fiecare data in deplasare atunci cind Steaua are meci acasa, in Divizia A.

"Inter vine degeaba dupa Nicolita"

Dupa ce emisari de la Inter Milano l-au urmarit pe Banel Nicolita in meciul de tineret Romania - Cehia 0-0 si au ramas placut impresionati, Gigi Becali nici nu vrea sa auda de plecarea mijlocasului sau. "Cei de la Inter sa faca intii o oferta clara, dar ii asigur ca o fac degeaba. Banel nu este de vinzare, ca de altfel nici un jucator din lotul Stelei", a declarat ieri Becali.

Gigi Becali: "Nu sint suparat pe Piturca"

Patronul Stelei nu s-a aratat deranjat de faptul ca Victor Piturca nu a folosit nici un jucator al Stelei in meciul Romania - Cehia (2-0)."Nu sint suparat pe selectioner ca nu a bagat nici un stelist. Echipa a facut un joc foarte bun si au meritat victoria. Bravo lor!", a spus Gigi Becali.

Returul cu Valerenga arbitrat de portughezi

UEFA a stabilit ca la meciul retur dintre Steaua si Valerenga, partida care se va disputa la Bucuresti, pe 29 septembrie, de la ora 20:00, va oficia o brigada de arbitri din Portugalia. "Central" va fi Joao Francisco Lopes Ferreira, asistenti au fost alesi Jose Manuel Silva Cardinal si Serafim Baia Nogueira, in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Artur Manuel Ribeiro Soares Dias.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.