Aflate in pregatire la Constanta, Catalina Ponor si Dana Sofronie „se razboiesc“ pe orele de antrenament. Ele risca sa le fie suspendat programul de pregatire.

Plecarea antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang de la cirma lotului national de senioare este departe de a fi incheiat disensiunile din gimnastica feminina. Aflate in pregatire la Constanta, la cluburile la care sint legitimate, Catalina Ponor (Farul Constanta) si Dana Sofronie (CSS 1 Constanta) "se razboiesc" pe orele de antrenament.

"In fiecare zi sint discutii cu privire la prioritatile de intrare la antrenamente. Nu avem decit o sala de gimnastica, asa ca nu se poate face program preferential. Trebuie sa dam cu totii dovada de toleranta, intelepciune si respect fata de aproapele nostru. Daca disensiunile vor continua, eu, cu aprobarea ANS, voi suspenda pregatirea pina cind cele doua cluburi, Farul si CSS 1 vor ajunge la o intelegere privind programul de antrenament. Nu avem sali suficiente, pentru a-i multumi pe toti", a declarat directoarea DJS Constanta, Elena Frincu.

Jaluzele pentru Ponor

Iar nemultumirile campioanelor olimpice nu se opresc aici. Pentru ca eleva sa are probleme cu soarele, tehnicianul Catalinei Ponor, Matei Stanei, a solicitat instalarea unor jaluzele in sala de pregatire. "Fetele trebuie sa inteleaga ca aici nu sint conditiile de la lot. Nu am avut jaluzele in sala, pentru ca ceilalti antrenori nu au solicitat acest lucru. Le vom satisface insa aceasta cerere, astfel ca joi vom pune jaluzele. De asemenea, simbata vom instala un nou covor la sol. Birna urmeaza sa fie trimisa de la Bucuresti zilele acestea", a mai spus Elena Frincu.

Daca Dana Sofronie si-a reluat antrenamentele abia ieri sub comanda Mirelei Szemerjai, Catalina Ponor se pregateste de aproape o saptamina la Constanta. "Mi-am impartit cu mama ei toate sarcinile. In primele doua saptamini nu o voi urca pe cintar. De altfel, astazi (n.r. ieri), am trimis-o la un medic naturist in Constanta pentru un program de slabire. In rest, ne intelegem foarte bine, nu are nimic de obiectat, a intrat in efort binisor", a spus Matei Stanei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.