Selectionerul ceh spune ca echipa sa a resimtit absentele lui Galasek si Rosicky

Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner, a felicitat echipa Romaniei pentru jocul din meciul ce i-a adus victoria si spune ca sansele de calificare ale nationalei pregatite de Victor Piturca au crescut. "Il felicit pe Victor Piturca pentru jocul superb al Romaniei. Au fost buni, au combinat bine. In prima jumatate au fost mai buni in combinatiile laterale si nu am fost in stare sa-i pazim. Apoi, Mutu este Mutu, foarte bun in faza de finalizare. Romania a jucat mult mai bine, iar sansele ei de calificare au crescut. Si noi avem sanse de calificare, insa probabil am ratat sansa sa terminam primii in grupa. Fata de meciul de la Praga, Romania este mai compacta si mai stabila. Se vad cei opt jucatori stabili. Apararea, Munteanu si tot asa", a spus Bruckner. S

electionerul Cehiei a mentionat ca in echipa sa s-au resimtit absentele lui Tomas Galasek si Tomas Rosicky, accidentati. "Am avut probleme in aparare si a trebuit sa improvizam. Polak si Heinz au muncit foarte mult, insa am avut probleme pe partile laterale. Avem pierderi si dupa acest meci, am pierdut trei, patru jucatori valorosi: Bolf, Polak, Jankulovski si sunt si probleme la Baros", a mai spus antrenorul ceh.

La randul sau, atacantul Milan Baros a declarat ca aceasta infrangere nu este o tragedie pentru Cehia: "Este doar un meci de fotbal. Echipa Romaniei a jucat foarte bine". Si portarul Petr Cech a apreciat evolutia nationalei pregatite de Piturca, dar a precizat ca mai sunt multe meciuri de jucat pana la incheierea preliminariilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.