Pentru Leonard Doroftei, vacanta cu nabadai petrecuta, alaturi de familie, in Canada, s-a incheiat. Astazi, "Mosu’" revine in Romania, unde, cel mai probabil, se va alatura lotului national de box, acolo unde este antrenor secund. Dupa cum se stie, ex-campionul mondial al versiunii WBA la categoria semimijlocie a fost tentat sa revina in ring, dupa ce avusese o discutie preliminara cu fostul manager al Interbox, Yvonne Michel, dar, ulterior, s-a razgandit, urmand si sfaturile nasului sau, Francisc Vastag.

Atunci cand a plecat, Dorin i-a acuzat vehement pe oficialii FR de Box si, in principal, pe presedintele Rudel Obreja. Acesta a fost criticat, in repetate randuri, ca l-a marginalizat pe Doroftei, nefiind deloc interesat de serviciile si experienta acestuia. Obreja s-a aparat, spunand ca este doar victima unei crize de personalitate a lui Dorin si i-a oferit, chiar in cadrul unei conferinte de presa, postul de presedinte al Asociatiei de Box Profesionist, functie refuzata, insa, de Doroftei.

Astazi, "Mosu’" revine, din nou, in Romania. Din pacate, perspectiva unei bune colaborari nu exista nici de aceasta data, dupa ce, voalat, Rudel Obreja l-a atacat, din nou, pe fostul campion mondial: "Timp de trei luni, nu a dat nici un telefon, nu l-a interesat nimic de la lotul national, acolo unde este antrenor secund! El trebuie sa stie, insa, ca-l inteleg, ca nu sunt suparat pe el, pentru ca a trebuit sa depaseasca o perioada dificila, peste care sper sa fi trecut. Oricum, i-am pregatit lui Dorin o varianta de colaborare pe care nu cred ca o poate refuza! Sper sa fie o surpriza placuta!", a spus presedintele FR de Box.

De cealalta parte, Leonard Doroftei a raspuns: "De acum inainte, voi gandi de zece ori inainte sa mai iau vreo decizie. Oricum, nu pot sta departe de box. O sa ma decid abia dupa ce voi avea mai multe discutii, in Romania, cu oameni in care am incredere!". Prin aceste declaratii, "Mosu’" lasa sa se inteleaga ca este din ce in ce mai putin interesat de ofertele facute de Rudel Obreja. Va trebui multa intelegere, dar si foarte mult tact, din partea ambelor parti, pentru ca Leonard Doroftei sa primeasca, in sfarsit, tot ceea ce merita in tara lui. Este momentul ca toate orgoliile sa fie date la o parte, iar boxul romanesc sa se poata folosi, in sfarsit, de priceperea, experienta si forta celor mai buni sportivi de care am avut parte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.