Odiseea plecarii lui Adrian Mutu de la Juventus s-a incheiat, ieri, o data cu terminarea perioadei de transferuri din Serie A. Jucatorul va ramane la Torino, in ciuda faptului ca a fost curtat insistent de Fiorentina si folosit in timpul tratativelor cu AS Roma ca moneda de schimb. "Fiorentina ni l-a cerut in ultimele 20 de zile, zi de zi, pe Mutu. Nu am cedat, pentru ca oferta nu ni s-a parut buna", a declarat presedintele clubului Juventus, Luciano Moggi.

In schimb, oficialii gruparii torineze au discutat cu omologii lor de la AS Roma, pana la inchiderea perioadei de mercato, despre un posibil schimb en-gros de jucatori. Juventus i-ar fi dorit de la Roma, in principal, pe Cassano si pe Mancini si ar fi oferit la schimb un "pachet" format din trei fotbalisti, printre care si Adrian Mutu. Cum la mijloc a fost vorba si de o diferenta de bani, partile nu au mai batut palma, astfel incat, cel putin pana la iarna, Adrian Mutu va ramane in curtea lui Moggi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.