Tabara lui Ioan Becali ii forteaza mana antrenorului Ioan Andone, obligandu-l sa colaboreze cu Procuroru’

Actionarii de la Dinamo au stabilit ieri, in urma unei sedinte derulate la restaurantul "Keoke", sa-l instaleze pe administratorul delegat Cornel Dinu in functia de director tehnic. Intinsa pe durata a aproape trei ore, intalnirea s-a incheiat cu o lovitura perfida in spatele antrenorului Ioan Andone, pe care actionarii dinamovisti vor sa-l forteze sa paraseasca singur formatia. Pandit de presedintele-impresar Ioan Becali si de oamenii acestuia, Gigi Netoiu si Cristi Borcea, Ando a iesit impreuna cu Nicolae Badea. Afectat de cele hotarate, Ando s-a abtinut sa faca declaratii dure. "A fost o masa, nu o sedinta... S-a discutat despre echipa. Eu nu sunt suparat deloc. Sunt antrenor sub contract", a spus "Falcosul".

Unealta lui Becali

Numirea lui Dinu in functia de director tehnic va deveni oficiala o data cu schimbarea organigramei clubului. Culme a ipocriziei, Becali n-a prididit sa-l laude pe Dinu, adica exact pe omul pe care in urma cu trei ani il facea cum ii venea la gura dupa ce Dinamo rata accesul in grupele Ligii Campionilor.

"Am discutat intre noi, toti actionarii, si am stabilit ca vrem mai mult de la echipa. Nu s-a pus problema demiterii lui Andone, chiar daca se va rata calificarea in grupele Cupei UEFA sau echipa va ajunge pe locul 7. Eu sunt primul care-l voi sustine mereu. Dar ne-am gandit ca, daca avem o comoara ca Dinu, care e un simbol aici, fost fotbalist si antrenor, e pacat sa nu ne folosim de experienta lui. Se va implica mai mult la antrenamente, la sedintele tactice, dar responsabilitatea rezultatelor ii va reveni tot lui Andone. Dinu stie italiana si poate dialoga mai bine cu preparatorul fizic Marco Oneto. Pana acum, fiindca functia nu i-o permitea, Dinu nu avea tupeu sa se implice mai mult, dar acum va avea aceasta posibilitate. Andone trebuie sa se sfatuiasca cu Dinu, cu Angelo Niculescu", a declarat Becali. Acesta incearca sa-l determine pe Ando sa demisioneze si, astfel, sa piarda despagubirile insemnate pe care le-ar primi in cazul unei demiteri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.