Dupa esecurile cu Farul si cu Omonia, Dinamo s-a mai "scos" in deplasarea de la Iasi. Totusi, trupa lui Ioan Andone a trait, ca si in Cipru, o prima repriza mizerabila, in care moldovenii au avut o bara si alte cateva ocazii periculoase la poarta bielorusului Gaev. Jocul "cainilor" a fost spionat de un trimis al adversarilor din Cupa UEFA, englezii de la Everton.

CADERE

Sustinuti de circa 13.000 de spectatori, iesenii au existat doar in prima repriza, cand au si pus mari probleme, insa dupa pauza pe gazon a aparut o formatie blazata si incapabila de riposta. In consecinta, Florin Bratu a deschis scorul in minutul 67, moment in care gazdele au capotat definitiv, resemnandu-se cu esecul in fata lui Dinamo. Conturile au fost incheiate cu sase minute inainte de final, cand Grigorie a transformat un penalty obtinut de rezerva Baltoi. Faza a fost contestata de public, fanii de la tribuna "0" scandand minute in sir "Hotii! Hotii!", in directia presedintelui alb-rosiilor, Ioan Becali.

NEMULTUMIT

Daca antrenorul Andone a precizat ca succesul se datoreaza, in special, maturitatii si experientei, presedintele executiv, Ioan Becali, s-a aratat iar nemultumit de jocul echipei: "Sunt multumit de rezultat, dar nu si de joc. Nu vreau sa acord note, pentru ca riscam sa devina un circ, asa ca mai bine ma abtin. Dinamo a obtinut trei puncte importante si regret punctele pierdute in meciul cu Farul, care ne-ar fi dus pe primul loc. Mi-a fost frica la pauza ca putem pierde, Dinamo neavand inca jocul pe care il doresc toti suporterii", a spus Becali.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.