S-au incheiat vremurile in care microbistul roman putea vedea fotbal 24 din 24 pe aproape toate canalele fara sa dea un sfant in plus fata de abonamentul de baza la cablu. Dupa ce anterior cumparase drepturile de televizare pentru prima liga engleza, Telesport a achizitionat si drepturile de difuzare a celui mai vizionat campionat strain de catre microbistii romani, Serie A.

Acum, pentru a vedea evolutiile lui Mutu si Chivu, telespectatorul roman trebuie sa plateasca in plus, acest post TV functionand in sistem "pay-tv". Serie A incepe azi, dar inca nu se cunosc exact care si cate partide din acest campionat se vor transmite. Cel mai probabil, vor fi difuzate doua meciuri pe saptamana, adica unul in seara de sambata si cel de-al doilea duminica.

Problema e ca nici eventualii privitori nu se inghesuie sa plateasca si nici marii furnizorii de cablu nu se prea inghesuie sa retransmita acest canal. Si cum una din marile retele de televiziune prin cablu nu a inclus postul in nici un pachet din cele pe care le ofera, o parte din public va fi privata de vizionarea acestor partide, chiar daca ar fi dispusa sa plateasca taxa suplimentara.

Singura solutie pentru acestia ar fi apelarea la sistemul prin satelit. Sau se pot multumi doar cu Primera Division sau campionatul portughez difuzate de rivalul TV Sport.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.