Cei mai multi dintre ei vor ca pe banca tehnica sa stea Hagi sau Cartu

Ioan Andone este criticat de majoritatea suporterilor dinamovisti pe site-ul oficial al acestora, "www.dinamomania.net", in urma prestatiei lui Dinamo in partida cu Omonia. Daca dupa infrangerea din meciul cu Farul, din ultima etapa de campionat, au fost doar cateva voci care il contestau pe Andone, dupa infrangerea dinamovistilor in meciul de la Nicosia, scor 1-2, numarul acestora a crescut foarte mult. "Mai aveti Distonocalm? Asta e intrebarea! Dinamo pierde, dar castiga. In fata a 20.000 de ciprioti, Dinamo a inceput timid prima repriza a returului cu Omonia si a terminat-o penibil. Rusinos", este o parte a comentariului facut de "Vlad", unul dintre moderatorii site-ului.

Evolutia jucatorilor dinamovisti a starnit reactiile a peste 200 de fani, majoritatea contestandu-l pe Andone, dar si pe unii dintre fotbalisti. Un suporter al echipei alb-rosii, al carui nickname este "dino", este de parere ca Andone ar trebui sa plece de la conducerea tehnica a echipei. "V-ati saturat de Ando si de meciurile lui, de apararea lui debila? Fazele noastre de contraatac sunt niste mostre de neprofesionalism, e imposibil asa ceva. Maine ar trebui sa plece dupa rusinea asta de meci".

"Ratzushka", unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Andone, spune ca Dinamo are fotbalisti-pietoni, "Bravon" spune ca i-ar amenda pe jucatori, iar "Red-coyote" sustine ca actualul tehnician este un simbol pentru Dinamo, dar sugereaza ca sunt multe echipe din Divizia A si B care l-ar vrea antrenor. La fel cum s-a intamplat si dupa partida cu Farul, Andone a fost aparat de cativa suporteri, dar numarul acestora este din ce in ce mai mic.

"Dog-of-War" sustine ca actualul tehnician dinamovist este bun. "Ando este un bun antrenor. Ce vina are el ca Baltoi rateaza in prostie, Niculescu are aproape poarta libera si da cu capul peste? Voi nu ati vazut ca repriza a doua am jucat destul de bine, am fost peste ciprioti. Ca sa nu mai zic de Gaev, omul meciului. Asa ca lasati-l pe Andone in pace". O parte semnificativa a celor care il contesta pe tehnicianul dinamovist este de parere ca Andone ar trebui inlocuit cu Hagi sau Cartu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.