Adrian Mutu a marcat un gol din penalty pentru Juventus Torino in meciul amical sustinut miercuri seara, pe "Camp Nou", cu FC Barcelona, cu ocazia prezentarii oficiale a lotului gruparii catalane. Mutu, care a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Del Piero, a marcat primul penalty pentru Juventus la loviturile de departajare in urma carora campioana Italiei a castigat a 40-a editie a "Trofeului Joan Gamper".

In timpul regulamentar de joc, scorul a fost 2-2, atacantul roman obtinand un penalty in minutul 79, in urma unui fault comis asupra sa de Edmilson, lovitura de departajare fiind transformata de Trezeguet. Celelalte goluri au fost marcate de Del Piero (11 (p), respectiv Iniesta (67) si Van Bronckhorst (70). La loviturile de departajare, pentru Juventus au marcat Mutu, Olivera, Vieira si Trezeguet, in timp ce pentru FC Barcelona au inscris Deco si Belletti si au ratat Etoo si Marquez. La partida au asistat 92.000 de spectatori.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.