Real Madrid ar fi putut juca in Romania. La fel, Olympique Lyon sau Olympiakos Pireu. Din nefericire, Steaua a clacat langa Cercul Polar, iar in compania acestor nume grele se vor afla norvegienii de la Rosenborg.

Singurul motiv de mandrie l-a reprezentat prezenta legendarului Helmut Duckadam la Gala UEFA, eroul de la Sevilla fiind ales sa-i imnaneze cehului Petr Cech, de la Chelsea Londra, titlul de cel mai bun portar din sezonul precedent al Ligii Campionilor. Ceilalti laureati ai galei au fost John Terry (Chelsea - fundas), Kaka (Milan - mijlocas) si Ronaldinho (Barcelona - atacant).

VIS

Daca ros-albastrii ar mai fi inscris o data in ultimul sfert de ora al confruntarii de la Trondheim, "galacticii" Ronaldo, Roberto Carlos sau Raul ne-a fi incantat in dueluri inedite si onorante cu Ogararu, Radoi sau Nesu. Ghionul de la Bucuresti si gafele de pe "Lerkendal" ne-au lasat din nou doar varianta unui vis frumos. Realitatea, ca vom fi iar telespectatori, este dureroasa.

ECHILIBRU

Cele 8 grupe stabilite ieri de Paolo Maldini si oficialii UEFA sunt foarte echilibrate. Printre altele, ele propun un duel care se anunta de foc. Cel dintre detinatoarea trofeului, Liverpool, care nu a beneficiat de "criteriul tarii" si echipa miliardarului Abramovici, Chelsea, ambele din Anglia. Meciurile se vor disputa pe 13-14 septembrie, 27-28 septembrie, 18-19 octombrie, 1-2 noiembrie, 22-23 noiembrie si 6-7 decembrie.

SUPERCUPA.

Diseara, la Monte Carlo, incepand cu ora 21:45, va avea loc Supercupa Europei, intre Liverpool, detinatoarea Ligii Campionilor si castigatoarea Cupei UEFA, TSKA Moscova. Partida va fi transmisa in direct pe TVR 1.

Grupa A

Bayern Munchen
Juventus
FC Bruges
Rapid Viena

Grupa B

Arsenal
Ajax
Sparta Praga
FC Thun

Grupa C

Barcelona
Panathinaikos
Werder Bremen
Udinese

Grupa D

Manchester Utd
Villareal
Lille
Benfica

Grupa E

AC Milan
PSV Eindhoven
Schalke 04
Fenerbahce

Grupa F

Real Madrid
Lyon
Olympiakos
Rosenborg

Grupa G

Liverpool
Chelsea
Anderlecht
Betis Sevilla

Grupa H

Inter Milano
FC Porto
Glasgow Rangers
Artmedia Bratislava


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.