Meciurile amicale dintre reprezentativele Romaniei si Iranului, programate pentru 7 septembrie, la Constanta, si 1 martie 2006, la Teheran, ar putea fi anulate dupa ce Federatia Iraniana de Fotbal a solicitat inversarea ordinii partidelor. Purtatorul de cuvant al Federatiei Romane de Fotbal, Paul Zaharia, a declarat ca, in urma unei discutii intre presedintele FRF, Mircea Sandu, si selectionerul Victor Piturca, s-a decis respingerea solicitarii forului iranian.

"Federatia iraniana a confirmat participarea la meciurile din 7 septembrie, la Constanta, si 1 martie, la Teheran. Noi le-am trimis contractul, iar ei ar fi trebuit sa ni-l trimita inapoi contrasemnat, pentru a putea demara problemele de logistica necesare pentru disputarea partidei. Astazi am primit insa o adresa conform careia, din cauza unor probleme aparute in Iran, a caror natura nu a fost specificata, se propunea inversarea partidelor. Dupa o discutie intre presedintele Mircea Sandu si selectionerul Victor Piturca, s-a convenit ca nu putem accepta aceasta varianta. Am comunicat decizia si federatiei din Iran, solicitand, totodata, un raspuns definitiv. Dupa ce vom primi acest raspuns vom putea face un anunt oficial cu privire la disputarea partidelor cu Iranul, dar, dupa cum stau lucrurile in prezent, cel mai probabil vor fi anulate", a explicat Zaharia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.