Dupa rapidisti, ale caror prime de joc au fost blocate pana la finalul acestui an, si dinamovistii au motive de tristete. Esecul neasteptat din partida cu Farul (0-1, duminica seara, gol marcat de Dinu Todoran, in minutul 70 pe arena din Soseaua Stefan cel Mare) le-a spulberat elevilor lui Ioan Andone sansa de a incasa cate 3.200 de dolari.

Potrivit ultimului Regulament de Ordine Interioara, impus la Dinamo de noul presedinte executiv Ioan Becali, "cainii rosii" nu mai primesc bonusuri dupa fiecare victorie. Pentru a incasa banii, dinamovistii trebuie sa inregistreze patru succese consecutive. Fiecare victorie este recompensata, in acest caz, cu cate 800 de dolari. Pana la meciul cu constantenii, dinamovistii aveau in cont trei izbanzi: 3-1 cu cipriotii de la Omonia Nicosia (in mansa intai turul ll preliminar al Cupei UEFA), 4-1 cu Otelul Galati si 3-0 cu Pandurii Targu-Jiu (ambele jocuri, in campionat). "Marinarii" lui Grigoras le-au stricat insa calculele.

"Noi am avut ghinion, ei au avut noroc", a sintetizat, imediat dupa meciul cu Farul, antrenorul Ioan Andone.
Desi pe stadion, dupa meci, suporterii l-au aplaudat pe Andone, pe site-ul oficial al fanilor, "dinamomania.net", au aparut ieri mai multe mesaje care-l contestau pe temperamentalul tehnician.

Cipriotii, optimisti

Infrangerea "cainilor" a produs bucurie in Cipru, acolo unde, joi seara, Dinamo va disputa returul cu Omonia Nicosia. Cipriotii, proaspat castigatori ai Supercupei, cred ca sansele lor de calificare in turul intai al Cupei UEFA sunt destul de mari, in ciuda esecului suferit acum doua saptamani in Romania.

"Cele trei goluri primite la Bucuresti, in urma unor erori copilaresti, reprezinta un handicap important. Este greu sa remontam, dar nu imposibil. Omonia vrea si poate obtine calificarea. Dinamovistii se tem de noi, a spus-o si antrenorul Ioan Andone, dupa partida-tur. Oricum, jucatorii nostri au evoluat cu sufletul si, in inferioritate numerica, au mentinut scorul la un nivel care ne permite sa speram in calificare", se mentioneaza pe site-ul oficial al gruparii cipriote.

Antrenorul olandez al echipei Omonia, Henk Houwaart, a fost cuprins si el de optimism, declarand ca "jucatorii mei sunt motivati. Am facut cu ei mai mult pregatire psihologica si sunt convins ca putem elimina echipa din Romania".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.