Doar patru puncte din trei partide, care au instalat-o pe Poli pe pozitia a saptea in clasamentul Diviziei A, si in Timisoara au inceput sa circule zvonurile. Gheorghe Hagi, somerul de lux, este singurul antrenor liber de contract care ar fi o solutie pentru banca tehnica a timisorenilor.

Oficialii bucuresteni, simtind degringolada din tabara lui Poli, au inceput sa sustina ca, chiar daca banatenii au transferat jucatori foarte buni, acestia nu au jucat niciodata cu presiunea unui obiectiv important deasupra capului, cum este cel din acest an de la Timisoara, clasarea la finalul campionatului pe prima pozitie, si nu vor putea face fata in acest an competitiei.

Consilierul alb-violetilor, Toni Dobos, se abtine de la comentarii, chiar daca a fost dat ca cel care ar fi propus inlocuirea lui Cosmin Olaroiu. "Nu se pune problema sa fie demis Oli. Din cate stiu eu are contract pe cinci ani, deci nu inteleg de unde atatea discutii. Diferenta de trei puncte fata de Steaua, care este pe primul loc, nu e ceva care sa nu poata fi recuperat. E mult prea devreme sa spui ce o sa se intample", sustine oficialul banatean. in ce priveste o posibila venire a Regelui la Timisoara, Dobos a precizat ca nu poate comenta zvonuri: "Nu inteleg de unde pana unde. Nu stiu de ce nu se spune ca e in carti si Fabio Capello. Doar a fost pe la noi".

Consilierul de pe Bega a infirmat si o posibila investitie care sa inchida gura si inventatorilor bugetului ireal de la Otelul, o suma care ar ajunge la 100 milioane de dolari pentru urmatorii cinci ani. "Habar nu am de asa ceva. Noi nu facem cincinale ca pe vremea lui Ceausescu", a declarat fostul international roman.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.