Desi erau invoite doar pina la ora unu si jumatate, componentele lotului olimpic de gimnastica au petrecut la ziua Catalinei Ponor pina la patru dimineata.

Tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, si-a aniversat, simbata, majoratul. Petrecerea a inceput inca de dimineata, in sala de antrenament, cu deja traditionala bataie cu frisca. Dupa ce i-a oferit un tort si, impreuna cu toti cei din sala i-a cintat "La multi ani", antrenoarea Mariana Bitang a dat tonul la distractie: a umplut-o pe Catalina cu frisca pe fata, dupa care i-a turnat sampanie in cap.

Tot o obisnuinta a devenit printre fetele din cadrul lotului olimpic ca la aniversare sa-si ofere bijuterii din aur, care sa le poarte noroc la urmatoarele concursuri. Traditia a fost respectata si de aceasta data, astfel ca Monica Rosu, Alexandra Eremia, Floarea Leonida si Dana Sofronie i-au facut cadou Catalinei o bratara, in timp ce antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang i-au daruit un lantisor cu iconita.

Cadou de 26.000 de euro

Surprizele au continuat pentru Catalina, care a primit de ziua sa cheile masinii mult visate: un super Peugeot 407 coupe, rosu - culoarea preferata a gimnastei, imbracat in piele neagra. "Am vrut sa-i fac o bucurie. O mintisem ca masina nu ajunge in tara decit la sfirsitul acestei luni. Era tare trista. Sincer, ma cam mustra pe mine constiinta, dar a meritat", a spus Carmen Ponor. Pentru aceasta masina, Catalina a cheltuit 26.000 de euro. "Sigur, masina e mai mult din banii ei, eu am fost doar cu alergatura. Initial, Peugeot-ul - care este full options - costa 29.000 de euro, dar am obtinut un discount de 10%.

Cum Catalina si-a dorit ca masina sa fie rosie, iar la reprezentanta din Romania nu exista in stoc aceasta culoare, am adus-o tocmai din Franta. De-acum, nu o sa mai dorm noptile, de teama. Eu i-am zis sa-si ia un jeep, era mai sigur, dar ea si-a dorit o decapotabila. A muncit mult pentru banii astia, asa ca nu aveam cum sa nu-i indeplinesc dorinta", a mai spus mama gimnastei, care i-a mai oferit Catalinei "un lantisor si o bratara din aur, model mai nou".

Au absentat motivat

Seara, Catalina - imbracata intr-o tinuta confectionata la Casa de Moda Venus - si-a invitat prietenii la selectul club "Passion", din Drumul Taberei. Evenimentul a avut doua parti: o masa festiva tip bufet suedez, urmat de discoteca, la care au avut acces doar tinerii. Printre invitati s-au numarat Marius Urzica impreuna cu iubita, Bogdan si Rares Orzata, Matei Stanei - primul antrenor al Catalinei, la Constanta, dar si colegele sale de la lotul olimpic. Au absentat "motivat" antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang. "Am avut si noi 18 ani si stim ce inseamna o petrecere la aceasta virsta. Nu aveam ce cauta acolo", a spus Mariana Bitang. Desi aveau liber pina la ora unu si jumatate, componentele lotului olimpic, profitind si de absenta de la petrecere a antrenorilor, si-au prelungit distractia pina la patru dimineata, cind s-au retras la hotelul Sport.

Microbuzul federatiei, folosit la o nunta

Pe linga noul Peugeot al Catalinei si celelalte masini ale invitatilor la petrecere, in parcarea de la clubul "Passion" a stationat si unul dintre microbuzele federatiei de gimnastica. Unul dintre angajatii FRG a carat cu ajutorul acestuia instrumente muzicale si cele necesare pentru o nunta care era gazduita in restaurantul clubului. "Microbuzul nu este proprietatea statului, ci este primit de federatia noastra de la forul similar german, in 1991. Daca soferul nostru i-a solicitat secretarului general Adrian Stoica sa imprumute pentru simbata seara microbuzul, nu vad de ce ar fi o problema. Sintem oameni si ne putem ajuta intre noi", a declarat presedintele FRG, Nicolae Vieru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.