Am reusit responsabi lizarea jucatorilor", spunea, mandru de el, George Copos dupa scandalul cu Razvan Lucescu. Confirmarea spuselor patronului trebuia sa aiba loc in Cotroceni, dar acest lucru nu s-a intamplat. Rapidistii au pierdut cu scorul de 1-0, iar in Giulesti se poate vorbi deja de criza. Chiar daca Lucescu Jr a ramas la echipa, galeria nu l-a uitat pe Mircea Rednic si a tinut sa-i transmita un mesaj: "Puriule... ce bine imi pare ca ai luat teapa". Unicul gol al partidei a fost inscris, in minutul 24, de Ionut Savu, care a impins in plasa, de la sase metri, o minge revenita in teren dupa ce a lovit bara transversala a portii aparate de Dolha, la un lob al lui Agunbiade.

In prelungirile partidei, Ionut Stancu a sutat de la 20 de metri spre poarta aparata de catre Eugen Nae, dar mingea a lovit bara. La final, "alb-visiniii" au pus infrangerea pe seama celor petrecute la inceputul saptamanii. "Probabil ca cele intamplate la echipa in aceasta saptamana au lasat urme. Nu am putut trece peste cele intamplate, am avut ocazii, dar sansa nu ne-a suras. O componenta a fotbalului este si aspectul. Nu stiu daca a fost determinant, dar cu siguranta a avut un rol important", a declarat directorul tehnic al giulestenilor, Mihai Stoica.

Razvan Lucescu nu a dorit sa vina la conferinta de presa, acest lucru constituind o premiera pentru tehnician de la venirea sa in Giulesti. Huiduit la finalul meciului de catre suporteri, Dinu Gheorghe a spus ca ultima saptamana si-a pus amprenta asupra jucatorilor. "Noi am jucat mai slab decat a facut-o Steaua cu ei si normal ca au prins curaj si au jucat bine pana la final", a comentat presedintele Rapidului. Dinu Gheorghe a dezmintit existenta unor negocieri privind revenirea la Rapid a atacantului Sabin Ilie. "Sabin Ilie este in China si nu are ce cauta la Rapid", a spus oficialul.

Daca in Giulesti este tristete mare, in schimb, italianul Landi s-a aratat extrem de fericit. "Cred ca dupa partida cu Steaua am avut probleme la nivel mental, pe care am reusit sa le repar in aceasta saptamana. Sa invingi Rapidul este un lucru extraordinar. Inca mai avem probleme la capitolul omogenitate, dar asta pentru ca am schimbat foarte multi titulari", a precizat italianul Landi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.