Consecintele scandalului creat artificial de patronul Rapidului vor putea fi vazute astazi, cind giulestenii evolueaza impotriva lui FC National. Miine, Dinamo „rejoaca“ finala Cupei Romaniei, contra Farul.

La capatul unei saptamini agitate pentru fotbalul romanesc, cluburile se intorc la obiectul muncii. Etapa a treia a Diviziei A este insa una apriga pentru formatiile bucurestene. Dupa ce patronul George Copos a reactivat torturi echivalente celor din Evul Mediu pentru a crea presiune asupra echipei prin demiterea si reconfirmarea antrenorului Razvan Lucescu in mai putin de 24 de ore, rezultatele actiunii vicepremierului vor fi culese, azi, de la ora 17.00, in Parcul cu Platani.

"Rednic, un om josnic"

La trei zile de la revenirea la echipa giulesteana, Razvan Lucescu se straduieste sa treaca in subsidiar episodul schimbarii, in favoarea focalizarii atentiei asupra partidei de astazi. Nu reuseste, atit cit in discutie intervine Mircea Rednic, din momentul demiterii. "Eu nu mi-am putut imagina ca exista un om atit de josnic, care sa se comporte atit de josnic, care sa atace atit de murdar, dupa ce el a sabotat in permanenta munca noastra de aici si in special pe a mea", a blamat tehnicianul, cu amendamentul ca subiectul "Rednic" va fi de acum inchis. In perspectiva meciului contra Nationalului, problema de moment o reprezinta criza de atacanti, Daniel Niculae si Lucian Burdujan fiind accidentati. Cu toate ca presedintele executiv Dinu Gheorghe a negat un eventual transfer al lui Sabin Ilie, care se antreneaza de doua zile cu Rapid, Lucescu sustine ca o decizie va fi luata saptamina viitoare.

Farul merge pe victorie

In "Groapa", Dinamo "rejoaca", miine, finala Cupei Romaniei, contra Farul. Chiar daca "marinarii" nu privesc confruntarea ca pe o revansa, elevii lui Petre Grigoras vizeaza victoria. "Andone are motive sa se teama de Farul, pentru ca noi putem pune probleme oricui. Vom juca deschis, cum ne este obiceiul, si vom incerca sa cistigam la Bucuresti", a spus tehnicianul de la malul marii. Intrebat despre o ipotetica greva a jucatorilor dinamovisti daca antrenorul Ioan Andone ar fi demis, asa cum s-a intimplat la Rapid, Claudiu Niculescu a spus: "La Dinamo nu se pune problema sa apara situatii asemanatoare celor de la Rapid pentru ca la Dinamo exista stabilitate".

Tot miine, Otelul va intilni pe FCM Bacau, iar Pandurii Tirgu-Jiu pe Poli Iasi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.