Caramarin spune insa ca "Poli" trebuie sa castige pentru suporteri

Viorel Moldovan (foto), capitanul lui "Poli" Timisoara, a declarat dupa antrenamentul de marti seara al echipei banatene ca un eventual esec in meciul cu Steaua, din etapa a 3-a a Diviziei A, nu ar fi o drama. "Chiar daca jucam cu Steaua, echipa campioana, e doar un meci normal. Steaua e o echipa foarte buna, e favorita din punctul meu de vedere, dar ramane de vazut ce vom face sambata. De ce sa fie dramatic un esec in fata Stelei? Eu am spus ca nu suntem invincibili si ca in momentul de fata nu avem potential sa ne batem la campionat. Anul trecut eram la retrogradare, trebuie sa fim realisti! S-a facut prea mult tam-tam vizavi de Timisoara", a comentat Moldovan.

Capitanul gruparii timisorene le-a cerut suporterilor sa aiba rabdare si spune ca nici o infrangere nu trebuie considerata o tragedie. "Eu spun ca avem nevoie de rabdare. Daca suporterii inteleg acest lucru, e foarte bine, daca nu, asta este. Stiu ca ei isi doresc foarte mult o victorie, dar nu e nici o tragedie sa pierzi un meci. Tragedie a fost cu avionul ala care a cazut. Pana la urma, e doar un sport, e fotbal! Atata amploare se da si atat tam-tam se face doar pentru un sport! Eu incerc, cand intru pe teren, sa joc si nimic mai mult", a subliniat Moldovan.

Gabriel Caramarin spera insa ca atmosfera creata de fani sa-i intimideze pe stelisti. "Stiu ca suporterii vor o revansa pentru meciul din retur si vom face tot ce putem sa castigam, dar se intampla sa joci si mai slab. Noi trebuie, insa, sa gasim metodele prin care sa castigam. E normal ca, la atmosfera care este aici, stelistii sa creada ca ii asteapta infernul la Timisoara. La felul cum ne-au incurajat suporterii pana acum, banuiesc ca au motive de ingrijorare", a afirmat Caramarin. Intrebat daca meciul "Poli" Timisoara - Steaua poate fi considerat un derby, Caramarin a raspuns: "Tinand cont de conjunctura in care suntem, nu prea a fost un derby pana acum, dar noi speram sa castigam. O infrangere n-ar insemna nimic deosebit. Ca pierdem cu Steaua sau cu Alba Iulia, are mai putina importanta, conteaza doar ca ai pierdut".

Paez si-a refuzat tatal

Internationalul venezuelean Ricardo Paez spera sa fie folosit de antrenorul Cosmin Olaroiu in partida cu Steaua, el preferand sa ramana la Timisoara decat sa raspunda convocarii la echipa nationala, antrenata chiar de tatal sau, Richard Paez, pentru un meci amical cu reprezentativa Ecuadorului. "Decat sa pierd atata vreme pe drum, am preferat sa stau aici, sa ma pregatesc si sa intru macar in repriza a doua in meciul cu Steaua, ca sa arat pentru ce am venit la Timisoara", a afirmat Paez, caruia i-a sosit de curand "cartea verde".

Paez a mai afirmat ca "Poli" trebuie sa castige "cu orice pret" meciul cu Steaua si a adaugat ca s-a temut la antrenamentul de marti seara, cand a plouat torential. "Cand am jucat in Columbia, un fost international columbian a fost fulgerat chiar la antrenament. A avut mare ghinion. Tot timpul imi aduc aminte de acest incident cand ploua", a explicat Paez.

Altfel, Ovidiu Petre nu s-a antrenat nici marti impreuna cu coechipierii sai, el plecand de la stadion impreuna cu medicul echipei, Teymoor Ahmadi, pentru a-si continua tratamentul. Petre spera insa sa fie refacut pana la ora meciului cu Steaua. "Nu este vorba de o recidiva, e doar o mica problema, o contractura. Nu e asa grav, dar trebuie tratata. Dupa meciul de la Bacau, am simtit o durere. Nu e mare lucru, dar nu e normal sa fie asa", a declarat Petre.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.