Din cauza ca Andorra nu are echipa de tineret, echipa nationala a Romaniei a sustinut, marti la Mogosoaia, o partida amicala impotriva reprezentantei Israelului. In fata a doar 700 de spectatori, elevii lui Florin Marin nu au reusit decat un rezultat de egalitate, scor 1-1. Chiar daca a fost vorba despre o partida amicala, nici un oficial al FRF nu a fost prezent la partida.

Acest lucru a fost taxat si de catre fotbalisti, Zicu afirmand ca nu este normal sa se intample asa ceva. In ciuda rezultatului de egalitate, selectionerul Florin Marin crede ca a fost un joc util de pregatire inaintea celui cu Cehia. "Am intalnit o echipa buna, agresiva, ambitioasa, care ne-a pus foarte multe probleme. Au fost niste greseli, multe nesincronizari in aparare, dar in repriza a doua am controlat mult mai bine jocul", a spus Florin Marin.

In alta ordine de idei, atacantul Lucian Burdujan a suferit o ruptura musculara in partida cu selectionata Israelului si va fi indisponibil o mare parte din turul campionatului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.